- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Ki írta, hogy zug gsm? Milyen szervíz áll mögötte? Hagyjuk már ezt, jó...
Akkor tévedtem, nem Edig. adja a garanciát, hanem a Waytek, az már teljesen mindegy...attól még lehet irreális dolgokat írni...
Keresd meg, valaki írta, hogy akadékoskodtak vele Edigitálnál, hogy nem az a szoft volt rajta vásárláskor, mint amivel visszavitte...(#1813) blakey
Hát ez tényleg érdekes! A tájolás és a kamera app hiba érdekes, az összeomlást nem feltétlen venném ide, mert az lehet program környezet függő is....
-
modzoltan
csendes tag
-
terra052
őstag
???
Akkor még1x:
Az én tapasztalatom szerint (utazok havi 4-5e km-t) MINDIG van mobilnet, jellemzően 3G, most már sok helyen 4G, és elenyésző helyen 2G.
Ez, még egyszer, tapasztalat. De most már kíváncsi lennék a többi T-s Note 4G tulaj véleményére is a vidéki mobilnet helyzetről. Ez nem probléma, amiről diskurálunk, A mindennapokban VAN használható mobilnet vidéken is!!
De tényleg
Na mindegy, mindenki azt vesz, amit akar, én meg örülök tovább a NOte-nak
Bocs a sok offért, ígérem ,befejeztem -
-
terra052
őstag
Nna még1x:
"Nekem az a tapasztalatom, hogy meglepoen sokfele van videken is 4G."
Ez tényleg így van, és NY-MO/BP relációban írtam. Főutakon, autópályán, városokban tuti van,
ez tapasztalat. Hogy kisebb falvakban és mellékutakon, a Bakonyban vagy máshol mi a helyzet,
nem tudom, de 3G már tényleg szinte mindenhol honos. Igazából a mindennapi használatban én
a 3G és 4G között nem tapasztaltam olyan különbséget, YT videókat nem töltök le, webrádió vagy
Spotify tökéletesen megy, navi, email és társai meg nem túl sávszél-igényesek.
De jól mutat a 4 megás letöltés az állapotsoron, az már biztos -
-
Fejvadi
nagyúr
Jó, én nem akarok ezen vitázni, de, hogy az eDigi nem a v6 Multival adja, hacsak valaki nem teszi rá az 100%. Pont, hogy rengetegen panaszkodtak a náluk vásárolt telefonra, hogy nem tudják frissíteni. Gondolom rengetegen reklamáltak és valahol ráetetik azóta. Valószínű a Wayteq-nél.
-
zzola
titán
Kolégámnak is Edigites van, 4.12.12 van rajta, szóval ők is a MIUi EU-ról szedték szerintem, de ugye az sosem fog frissülni. Gyártói ROM-ot mióta tilos használni? Olvasd el, mi van írva a garancialevélbe, csak nincsen megtiltva a frissítés! Mellesleg az új romtól tuti nem romlott el a kamera...persze ez jó az Edigitnek, mert valamire rá lehet fogni...
-
Fejvadi
nagyúr
Ha volt olyan ikonod, hogy Frissítés, vagy ha bementél a beállítások/telefonról/frissítés és amikor ráklikkeltél és nem vágott ki a rendszerből akkor azt már valaki élhetővé tette, mert alapból nem működne náluk vett telefonon.
(#1250) americanidiot
Nem vékony az igaz, de szép -
-
Norby007
tag
Köszi, de még az életben nem csináltam ilyet. Rákerestem a gugliban most, de még mindíg "kínai", mint a teló. Az nem baj, hogy én semmit nem használtam a telefonon a google arzenálból (se naptár, se gmail, semmi) A telefonszámaimat rámentettem a telefonra mindig, amit letöltöttem a számítógépre és most azon van egy contacts.spb file. Ezt rá tudom tenni az új Xiaomi Note-ra?
-
-
Fejvadi
nagyúr
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest