- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nagyon durvák ezek az árak!
Kár, hogy mire ideér addigra már rég nem ennyi. Le a kalappal....
-
margithid
veterán
Én azt várnám, hogy a redmi 1S-t adnák ki 2 GB Rammal és legalább 2500as aksival.
-
NemesTom
tag
Ha nem lenne az a 2 éves hűség.... Az biztos, hogy a következő telefonom valami Xiaomi okosság lesz
-
Csapoati
nagyúr
Szuper cucc, nagyon jo aron! Hajra Xiaomi, hatha a nagyok arazasara is hatassal lesz (bar ez most epp nem latszik - lasd One mini 2, S5 mini, stb.).
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
alldaybig
tag
hát sajnos mire ideér a teló tényleg 30k plusz rajt lesz árban :S haverom kinn dolgozik Szingapúrban és Ő 30k-ért összesen vett egy hongmi 1s-t XD
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
babkukta
senior tag
Az lenne fura, ha mire ideérne, ennyi maradna. De még úgy is best buy kategória. A nagyobb gyártók 80-100 között adják ezeket a termékeket. Ez az összes adóval meg mindennel együtt is 30-35 ezerrel olcsóbb tőlük. Nem mellesleg még garancia is van rájuk, tehát hátrány se ér senkit!!
Üdvözlettel, Tibi
-
Graphics
Jómunkásember
Várhato és érthetö lépés.
Remélem 8228-as lesz a Snap400
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
ctvagyok
őstag
Sok embernek kínából rendelni nem alternatíva, mert rablánchoz veszik a készüléket.Úgy akár 0 forintért is hazavihetsz egy készüléket a, perkálni meg ugyis perkálnod kell a havidíjat.0 Ft meg olcsóbb mint a legolcsóbb kínai .
Ár-érték arányban jók a kínai telók, de amíg magyarországon nem kaphatók boltokban és főleg nem szolgáltatóknál addig az átlagnak ez mindegy. Szerintem ha a kínai piac telítődik majd, akkor a telefonok ára is felmegy majd a többi gyártó mögé.Persze ne legyen igazam, és jöjjenek csak az olcsó kínai telefonok Európába. -
dsr
senior tag
Nagyon tetszenek ezek a Note-ok , jó lenne egy ilyen
-
Szatyor95
senior tag
Na, hát az MTK-s bajom kipipálva. Lehet a végén még bepróbálok egyet.
Nyugodj békében Integra!
-
Lomha 8V
addikt
Újabb jó ötlet a cégtől. Tényleg elképesztően jók az árak, de ilyenkor óhatatlanul eszembe jut rengeteg éhbérért dolgozó kínai.
-
Felhasználom
tag
Ez kemény ár O.o
Nagy cégek (Csamcsung, eplö, Htc, Sanyi, Eldzsi) ti meg bújjatok el a magyarországi szolgáltatókkal együtt. Csak pénzhajtás megy az összesnek. Pedig a nyakamat tenném rá, hogy a Htc-nél sem lennének gondok, ha ilyen árat adnának. És a Telekomnál sem lennének leépítések, ha az ilyeneket kínálatba vennék.... -
fornettisuti
veterán
nem kotelezo elofizeteshez keszuleket is valasztani, keszulek nelkul 2k huf a sim. nekem t-s elofizum van es kinabol rendelt keszulekem. ugyhogy pont hogy alternativa kinabol rendelni. szolgaltatotol venni keszuleket es fizetni x-ideig az arat, tobbe van, mint mashonnan venni fuggetlent, akar gyari garival.
azzal pedig ne jojjon senki, hogy szolgaltatonal van a garancia, mert ismeresoim koreben tobbnel is problema hibas keszulek (asus) gariztatasara sokadik alakalommal tojik ra pl. a t.
szerk. fogyasztovedelnel mar az ugy.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Szatyor95
senior tag
A támogatása. A teljesítménye és a fogyasztása tetszik, de az már kevésbé, hogy sokáig leragadtak 4.2.2-nél, bár ez bocsánatos dolog. Meg MTK-s cuccot mókolni sokkal rosszabb, korlátozottabbak a lehetőségek. Gondolok itt arra, hogy a CM sok esetben felejtős például. És bár ez nem az MTK hibája, és a Xiaomi sem erről híres, de az MTK-s telefonok túlnyomó részén abban merül ki az egyediség, hogy kicserélnek pár ikont, meg beledobnak néhány haszontalan vackot. Vagy kap saját felületet, de az értesítési sáv nem változik, marad az alap (Ilyet főleg a Huawei-nél láttam).
Nyugodj békében Integra!
-
batai15
félisten
Szvsz az mtks megoldás jobb.
Legalábbis a hongmi 1sből kiindulva. -
ctvagyok
őstag
válasz fornettisuti #20 üzenetére
Mégegyszer leírom, mert lehet nem érthető.Sok készüléket a jelenlegi előfizetése mellé megkap 0 forintért vagy olcsóért.Rabláncot minden honapba fizeti igyisugyis.Hiába rendel kínából, akkor is fizetni fogja.Nem azt mondom hogy jól jár, de ingyen hazaviheti a következő telefonját.Veszíteni nem veszít, mert ugyanannyit fizet mint eddig, csak van egy új telefonja.Persze látom hogy véditek a szuper kínai telefonotokat amit olcsóért vettetek.Nem is azt mondom hogy rosszul jártatok.De nem mindenkinek van erre lehetősége és ezt nem látjátok be néha.Énsem vennék szolgáltatótól telefont valószínűleg.De én megtehetem most, hogy azt veszek amit akarok.Feltételezem nem mindenki költhet 50-70k-t egy telefonra.Ezért lenne jó ha bekerülnének ezek a készülékek szolgáltatókhoz olcsóért.Persze tudom hogy ilyen nem lesz.
-
gyulagy
tag
4G nem opció, csak akkor, ha korlátlan mobilnet van elérhető magasságban.
-
Freiherr
őstag
Ha valakinek fontos a GPS,akkor ez jobb,mert van GLONAS támogatás,míg a chipset gyengébb valamivel,-1simfoglalat.Lehet latolgatni,mi a fontosabb.
XXX
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A sima Hongmiról beszélünk? Mert akkor nem tudom, hogy miért drágább. Hivatalos webshopban 10 k a különbség...
<< Heimdal >>
-
ucli
senior tag
Gratula,észbe kaptak a portálokon.Ez már kb 1hónapja van fent eBayon
-
halkow
őstag
Milyen érdekes 40k ért dobálják nálunk 70-75 rendeléssel
Alcatel onetouch idol2s the king
-
fornettisuti
veterán
értelek.
havidíj függvényében, már más a leányzó fekvése; az én 3-4k hufos díjammal nem egyenlő nyilván az akár >10k huf-os díjjal elérhető kedvezmények, lásd "ingyen készülék" (márkától s kategóriájától függetlenül).
mindezektől függetlenül, nincs szó a szuper kínai telefonunk védéséről a telefonok ~99% kínai származású, (mivel ott gyártják/gyártatják őket kicsik s nagy brandek) gyanítom a tiéd is.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
azopi74
addikt
válasz Felhasználom #19 üzenetére
"És a Telekomnál sem lennének leépítések, ha az ilyeneket kínálatba vennék...."
Logikus, sőt, még hazánk államadósságát is meg lehetne szüntetni, megállítani a globális felmelegedést és feltalálni a rák ellenszerét
-
-PLevi-
senior tag
válasz Szatyor95 #22 üzenetére
Nekem is a teljesítmény/fogyasztás és az ár/érték arány tetszik az MTK-s telefonokban. A CM hiánya valóban fájó pont...
"És bár ez nem az MTK hibája"
Pedig de. Legalábbis én úgy tudom, hogy a MediaTek 'szemét' módon nem adja ki a forráskódot, ami elvileg kötelező lenne. Az MT6589-re is csak a nagy népszerűségre való tekintettel, ráadásul elég hosszú késlekedéssel adta ki a 4.4-es drivereket. Azonban a helyzet javulni látszik, egyre több készülékre érkezik a Kitkat.(#33) Felhasználom
Igazad van. A szervizzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a "nagyoknál" felmerül némi "többletköltség". Ettől függetlenül persze megy a lehúzás...
A HTC pedig külön történet. Ha ezzel a stratégiával akarnak kilábalni a nehézségeikből, hát sok szerencsét. -
ctvagyok
őstag
válasz fornettisuti #35 üzenetére
Persze hogy az enyém is made in china, de attól még nem kínai. Mégegyszer nem a minőséggel van gond álltalában.Vanak nekem is szimpatikus márkák és készülékek.Azzal van a bajom, hogy úgy érzem mintha itt istenítenék magukat egyesek, hogy milyen jó vételt csináltak.Tudom mindenki igazolni igyekszik a választását, de be kéne látni, hogy a kinai rendelés nem mindenkinek lehetőség.3-4ks előfizetés mellé is lehet olcsóbban venni telefont, meg részletre.(Kínálatnak nem néztem utána, sajnálom).Nem azt mondom ezzel jól jár a vevő,de lehet hogy ha rendelne egy kínait, nemfutná kinai kajára szegénynek abban a hónapban.Persze vonaton minimum 500k forintnyi telefont látok az emberek kezébe mire találok helyet, szóval lehet rosszul érzem azt, hogy mekkora lenne az igény ilyen készülékekre szolgáltatóktól.Hidd el nem a samsungot venné ha látná hogy ezt is elviheti ugyanannyiért.
Mégegyszer leírom: Nem utálom a kínai telókat.Már nagyon jó telókat gyártanak. Énis vennék kínai gyártóktól.
-
Igen csábító árak, csak kár hogy nálunk ezzel mi már nem szembesülünk. Az 4G pedig örvendetes dolog
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-PLevi-
senior tag
válasz Szatyor95 #40 üzenetére
Pontosan. Nem is értem, hogy miért nem teszik... Nagyon remélem hogy egyszer megtörténik, akár a közeljövőben.
(#39) ctvagyok
"Hidd el nem a samsungot venné ha látná hogy ezt is elviheti ugyanannyiért."
Nem kötekedésből írom, de az átlagembert nem érdekli a telefon "bele", név alapján választ telefont... (tisztelet a kivételnek!) Szóval sanszos, hogy továbbra is azt vennék, amit eddig is. -
Szatyor95
senior tag
-
veterán
Nagyon tetszik szívesen megvenném.Lehet ,hogy hozzánk ie elér és ilyen áron?
duree54
-
azopi74
addikt
-
batai15
félisten
Hu ez fájt.
Redmi note melett ami szól:
Kijelző
Akku
hardver /erősebb/
jobb kamera / 5mpx vs 13
miui android az eggyik legjobb. bár a wp-t is szeretem
gyakorlatilag mindenbe jobb. Mivel az edigital hivatalosan árulja garanci érv se hozható fel ellene.
A lumia 1320 melett : here navi , pár nokia app ill akinek a wp tetszik.
Ennyik.
Te mit tudsz felhozni? -
margithid
veterán
Szeritnem izlés kérdése kinek mi jön be. Eleve két méretosztály, a nokia jóval nagyobb azért.
Processzor és Ram eleve nem lényeges nokiánál ,mivel nagyon folyékony a rendszer, a 2 GB ramnak köszönhetően redmin is. (1-gyel is az lenne, csak akkor ugye ha sok app nyitva van újratölti őket, ez böngészésnél gond lehet mondjuk)
Aksiban azt azért tegyük hozzá, hogy hiába nagyobb nokia, a wp nem eszi annyira az aksit mint android, igy az üzemidő szeritnem valahol hasonló lehet. -
batai15
félisten
válasz margithid #49 üzenetére
Eleve két méretosztály, a nokia jóval nagyobb azért.és ez előny?
Processzor és Ram eleve nem lényeges nokiánál ,mivel nagyon folyékony a rendszer, a 2 GB ramnak köszönhetően redmin is.
De hidd el lumiákba is gyorsabb egy 820 mint 520,
Eleve sületlenséget mondasz, igazából nem is nagyon van alapja a dolognak.
Értem én hogy neked nem tetszik, nem is gond, de ne ezzel érvelj.
Max itt az játszik hogy kinek wp kinek droid kell és ezzel le is van zárva.
Eleve azt mondom ha valakinek a droid kell fölösleges hasonlítgatni a wp-hez.
Ugyan így ha valaki mindenképpen wp-t akar akkor minek hasonlítgatni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest