- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harkovz
aktív tag
Most megfigyeltem,hogy ott hibázik az adat számláló,hogy hiába állítom a számlázási időszakot 7.-ére,1.-én újra indítja a számlálót.Pedig jó és pontos lenne amúgy.
-
Harkovz
aktív tag
Nektek jól működik az adat számláló?Az egyik frissítés óta,össze-vissza mutatja a hátralévő adatot,hiába állítom be a fordulónapot nem indul újra az adatmennyiség sem.Egy ideig teljesen jól működött és pontos is volt.Vagy én csinálok rosszul valamit?
-
Harkovz
aktív tag
Azt hiszem rájöttem mi okozta.A fejlesztői beállításokban bekapcsoltam azt,hogy zárja be az alkalmazásokat ha kilépek belőlük.Ezért lassabb lett minden be és kilépés.
-
Harkovz
aktív tag
Pedig függetlenként rendeltük webshopból a telókat.Nem tudom miért vodás akkor.Bár így már nem is teljesen értem,miért nem lehet frissíteni.Nem is zavarna ha nem lenne ilyen lassú.asszonynak ugyanez van,neki gyors,nem akad meg főoldalra lépésnél.Nekem mindig tekereg ott a négyzet.Bekapcsolás után meg vagy 5 másodperc mire észhez tér.
-
Harkovz
aktív tag
Az utolsó rendszerfrissítés óta nekem lassabb a telefon,illetve bármelyik alkalmazásból lépek ki a főmenübe pár másodpercig csak tölt be,forog a négyzet középen.ez másnál is így van?Frissítés előtt nem volt ilyen.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
PietPunto #341 üzenetére
Hello.Mi is most vettünk két ilyen telót a feleségemmel,én is ezt akarnám normálisan megoldani a led hiányát.Én nem is értem miért spórolják ezt ki,vagy miért nem oldják meg,egyszerűen kéne egy pont ami villog a kijelzőn mikor van valami és kész.Bonyolítani sem kéne,a kijelzővel is meg lehetne oldani ha már amoled.Villogjon egy ponton különböző színekben és kész.Ennyi.Érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest