Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki más app-ot a Gmail helyett?
Ha igen, akkor milyet? Köszönöm a válaszokat! -
tothandras80
tag
Üdv!
Néhány tapasztalatot megosztanék:
1 hétig használtam a készüléket gyári, globál ROM-mal, elejétől fogva hiányoltam a MIUI naptárt /a Google naptár képtelen az adott napot mutatni/, de leginkább a MIUI tárcsázót. Ezeket megszoktam a korábbi készülékemen. Szóval 1 hét után nyitottam a bootloadert és ment fel xiaomi.eu ROM. A 12.5.6 stabil verzió fut jelenleg. Tökéletesen működik a hangrögzítő is, zsebmód viszont már ebben sincs, legalábbis én nem találtam.
120Hz módban fut a telefon, a globál ROMhoz képest szerintem kicsivel gyorsabban merül az akku, valamint nem teljesen fluid az alkalmazások közötti váltás, olyan mintha kicsit szaggatna az átmenet.
Az AOD folyamatosan működik, teljesen testreszabható, így ez is előny a globál verzióhoz képest.
Ezek nagyjából a legfőbb észrevételek, komoly hibába nem futottam bele. -
matthews
aktív tag
Nekem felajánlotta a 12.5.4-et. Valaki feltette már? Állítólag egy security patch...
-
FeZ...
aktív tag
No, arról még nem hallottam, de ránézek, köszi.
Az a baj, hogy a mostani középkategóriában levő kínálatok nem igazán adnak előrelépést nekem a mostanihoz (A70) képest. A proci kevésbé érdekel, mert ez is simán fut, amire használom, de legyen vagy több memória meg jobb kijelző, fényképező, vagy "mittudomén", de ne érezzem azt, hogy ugyanazért fizetek egy újabb százezres összeget. Akkor ez is jó még ingyen.
A topik készülékének a kijelzője legalább fejlődést jelenthetne, ...... és kb ennyi. :-( Emiatt néztem már a Poco-t is, ami jobb másban, de kevesebb ebben. Mindenhol kompromisszumok azon a téren, ami engem érdekel.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
ANDROID??? #687 üzenetére
"...esetleg lesz e T-nél online kedvezmény"
Nemhogy kedvezmény, de kb egy hónapja nézegetem a T ajánlatait, mert le fog járni a hűségidőm, és azóta feljebb ment az ára.
-
bsanzika
tag
válasz
tothandras80 #682 üzenetére
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem!
Melyiknek nagyobb a kamerasziget kitüremkedése? Mi 10T Pro 5G vagy Redmi Note 10 Pro-nak? Képek alapján A mi 10T Pro-nak. De ha esetleg valakinek a családnak van mind a kettő és már összevette, akkor leírhatja!
Nekem holnap jön meg a Telekom jóvoltából egy ilyen készülék szürke színben!
Azt tudom, hogy nem készít jobb képet a Mi 10T Pro-nál, de remélem közelében lesz! -
485
aktív tag
válasz
ANDROID??? #679 üzenetére
Nem tudom, hogy a 6 illetve 8 gigás között van-e érdemben különbség. Úgy látom a telekomnál csak a 6os van.
Én ezt néztem
[link] -
öregpapa
tag
válasz
tothandras80 #680 üzenetére
Köszönöm,ezzel megoldódott,eddig a fénykép átvitelt /PTP/ próbálgattam!
-
485
aktív tag
válasz
ANDROID??? #675 üzenetére
Nincs ezzel baj, pontszám szerint az iphone xs max-szal van egálban, ha valóban azt tudja ilyen áron, ilyen hardverrel, akkor tényleg kifogástalan ajánlat.
-
öregpapa
tag
Üdv. Mindenkinek! Mától én is tulaja vagyok egy ilyen mobilnak.Olyan kérdésem lenne,hogy miért nem látja a laptop az sd kártyát? Újra formáztam és ha fotózok oda is menti a képeket, de nem tudok rá másolni mert csak a belső tárhelyet látja a laptop.
-
ANDROID???
addikt
https://www.origo.hu/techbazis/20210527-xiaomi-redmi-note-10-pro.html
-
bsanzika
tag
Erről az Új fénykép értesítésről le lehet szoktatni valahogy a telefont? Sehol nem találom a kikapcsolását...
-
485
aktív tag
válasz
Viktor0610 #671 üzenetére
Köszi
-
-
485
aktív tag
Sziasztok, hiába olvasgatok és keresek napok óta, nem jutok előrébb.
Szerintetek melyik modellben van a legjobb kamera olyan 100-150 között? köszi -
banda1981
aktív tag
Sziaszok!
Tegnap tulaja lettem 1 Redmi Note 10pro 8/128 készüléknek!
Nyitni akartam a BL-t,és 168 óra múlva nyithatom!
Kérdésem az,hogy TWRP-t hol találok ehhez a készülékhez (Sweet)?
És milyen módszerrel tudom feltenni!?
Esetleg leírás,vagy videó ami bevált nektek!
Köszönöm! -
puritan
csendes tag
Amikor töltőre dugom a telefont, csilingel. Hogyan kell leszoktatni róla?
Sajnos nem találtam a beállítások között... -
puritan
csendes tag
válasz
ANDROID??? #662 üzenetére
A wifi teljesen jó, a közelségérzékelő viszont sz@r. Eddig minden Xiaomi telefonomom az volt.
-
atosan
veterán
válasz
ANDROID??? #662 üzenetére
Szerintem igen, de ugye mindenkinek más az inger küszöbe.
-
ANDROID???
addikt
Wifi, közelség érzékelő probléma?
atosan:
Vagyis hozza azt a szintet, vállalható? -
atosan
veterán
válasz
ANDROID??? #660 üzenetére
Feleségemnek H20 van, én nem vettem észre külömbséget.
-
Jakesz
addikt
válasz
aprokaroka87 #658 üzenetére
A Samsung Galaxy S9 már tudta a 960 fps-t Snapdragon 845-tel.
A szoftveres erőltetés miértje pedig, hogy rá lehet mondani, hogy tudja a 960 fps-t, ami jó reklám neki. Azt nem teszik hozzá, hogy milyen minőségben. De tudja... De ilyen jó ár/értékű telefonnál ezt el lehet nézni neki, mert aki ilyen professzionális videós célra vesz telefont, az úgysem ezt veszi. -
Jakesz
addikt
válasz
aprokaroka87 #655 üzenetére
Poco X3 Pro szinte csúcshardverrel rendelkezik, de ott sem jobb a helyzet. Budget telefonokon tudatosan lebutítják. De a marketing miatt a lehetőséget megadják.
-
sfbalazs
tag
válasz
aprokaroka87 #655 üzenetére
Valóban! Igazából az s7-en is alig használtam csak míg újdonság addig volt érdekes.
-
sfbalazs
tag
Csak akkor szerintem nem sok értelme van beletenni a szoftverbe. Nyílván az eladhatóság miatt teszik bele, hogy ez ezt is tudja csak így értelme nincs használni. Egyébként lassabb mozgásoknál nem rossz annyira. Pl keresztlányomat hintázás közbe videóztam igaz a fókusz nem volt a legjobb de ott nem voltak ilyen zavaró hullámzások körülötte sőtt a szerkesztőben még 4x -esen belassítva is egész folyamatos volt az eredmény.
-
Jakesz
addikt
válasz
sfbalazs #646 üzenetére
Egyértelmű, hogy csak szoftveres. Ez még mindig egy prémium funkció lesz jó darabig, ami csak a csúcstelefonokon használható megfelelően. Tekintettel arra, hogy az átlagfelhasználók már szinte csak a kamerában tudnak különbséget tenni egy 100 ezres és egy 300-400 ezres telefon között, ezért az nem is mostanában fog változni, hogy az olcsó telefonok ís használhatók lesznek érdemben slowmo-ra.
-
laci laci
addikt
válasz
ANDROID??? #648 üzenetére
Nekem van p40pro-m is.Ha nincs szükséged a gms-re ,akkor tuti befutó.Ha igen,akkor sajnos csökken az esély erre.Huawei is iktatja kifelé a gms használatát az API kiírásával.Ha pedig rn10 pro,akkor nyugodtan véd meg,akkuban jó,közel a 9 óra sot idő,igaz portolt rom van rajta,de simán is hozható a 6-7 óra.
sfbalazs válasz: gcam-al sokmindent lehet állítani,azt (is) használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest