Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
No, arról még nem hallottam, de ránézek, köszi.
Az a baj, hogy a mostani középkategóriában levő kínálatok nem igazán adnak előrelépést nekem a mostanihoz (A70) képest. A proci kevésbé érdekel, mert ez is simán fut, amire használom, de legyen vagy több memória meg jobb kijelző, fényképező, vagy "mittudomén", de ne érezzem azt, hogy ugyanazért fizetek egy újabb százezres összeget. Akkor ez is jó még ingyen.
A topik készülékének a kijelzője legalább fejlődést jelenthetne, ...... és kb ennyi. :-( Emiatt néztem már a Poco-t is, ami jobb másban, de kevesebb ebben. Mindenhol kompromisszumok azon a téren, ami engem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest