- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
válasz
bsanzika #4059 üzenetére
Szia!
Nem tudom Gyula196906 olvassa-e a fórumot, de szerintem próbáld ki nyugodtan. Megfelelő rom letöltése esetén nem hinném, hogy lenne baja a készülékednek...
-
Regiee
aktív tag
válasz
bsanzika #575 üzenetére
Rendben
Végül Outlook értesít rendesen. Ebben nincsen html aláírás aminek nem örülök, de nincs már kedvem ezzel kínlódni
Úgyhogy elvileg minden oké, az üzemidő ha javul még akkor jól meg leszünk pár évig.
Néha "elfelejti" az engedélyeket pár alkalmazás, pedig nincsen engedélyezve,hogy felejtse el, de kibírom.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
bsanzika #344 üzenetére
Szia!
Nekem is a 12.0.12 RKFEUXM volt fent.
Én fel tettem ezt Redmi Note 10 Pro EEA StableRecoveryV12.5.2.0.RKFEUXM.Különben meg az EEA-ban sehol nem találtam a 12.0.12-öt.
A telefonod nem Telekomos hanem a Telekomnál vásárolt nem úgy az.
Itt ezen az oldalon ez V12.5.1.0.RKFEUXM van fenn.
-
Fulár
senior tag
válasz
bsanzika #168 üzenetére
Nincs vele baj!3-4 jàtêkot hagytam nyitva plusz zenelejàtszót és pàr böngésző oldalt.Nem volt újratöltés.Viber jön izibe.Messengerről nem tudok nyilatkozni mert nem hasznàlom.
A Miui memória kezelése kicsit agressziv de ha kilövöd a Miui optimalizàciót akkor annyi cuccot hagyhatsz a hàttérben amïg el nem fogy az összes memória.
2 hét tàvlatàból a készülék egy nagyon pozitív csalódàs!
Redmi Note 4-5.Mi9t.És most ez.Még egyikben sem csalódtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest