- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem is végigfutott az agyamon második telónak az i12 mellé,az a cirka 57k (áfa és vámmentes szállítással) jó ár az itthoni 75k árhoz képest,a 18k az 18k,viszont nem biztos hogy a gari hiánya miatt megéri kínából.18k felárért 2 évig nem kell aggódni az esetleges hibák miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zhali1
csendes tag
Állítólag a Banggodon 55.600 Ft a Redmi Note 10 4/64. Az egyik kínai tesztelős oldalon láttam.
-
snake78
tag
válasz kazsmerlaca #136 üzenetére
Samsungom sem volt meg
Almaról terek at
igaz kicsit tarok az adatok átvételétől is
De ha bevallik akkor nagyon boldog leszek -
NoMagix
addikt
válasz Donki Hóte #140 üzenetére
Itt az aprón, egy hetes volt, alza vásárlás!
-
veterán
-
NoMagix
addikt
Végül csak vettem egy ilyet a fiamnak, szerintem 60 ezret megért!
Redmi 7 után nagyon tetszik neki és ez a lényeg! -
g2gti
tag
Redmi Note 10 pro 8/128 vmi mff edition most jött ki elvileg nagyon akciós áron 130.000 ft-ért .... Akkor már inkább az A52 140.000 ft-ért...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #132 üzenetére
igen a pro, meg S-re azt mondom hogy hmmm, de azok már nekem túl drágák...
-
Bl.Gyo.
őstag
Redmi Note 7em van (2 éve) ami tökéletes még mindig, gyári az egész. Vártam a 10est hogy az mondom huuu b+, de semmi ilyesmi nem jött a számra. Marad a note 7...
-
zseko
veterán
válasz aprokaroka87 #122 üzenetére
A Samsung telefonban azt szeretem, hogy simán rá tudok nyitni lebegőablakként egy másik appot az éppen futó appra (akár többet is, plusz még az osztott képernyő), csak előtte már el legyen indítva, így például másolásnál nem kell szórakozni.
Vagy amire használtam már, banki app + számológép, ahol ugye a banki app egyből lezár amint alkalmazást váltasz.
Vagy Youtube-ról zenekeresés a Shazam-al, itt is ugye a Youtube rögtön megáll, nem fut a háttérben (előfizetés nélkül).
Elvileg tudja már más telefon is, csak azokkal nincs tapasztalatom.HR24.hu
-
-
Fall-N
veterán
Na az már idiótaság netovábbja. Minek telefon meg app egy szerszámhoz? Alapból koszos lesz a telefon ahol használja az ember a szerszámot. Sokkal jobb a fizikai állítás a csavarozón és gyorsabb is. Ez is a mindent okosítsunk marhaság miatt van. Egy bojlernél, kazánnál, fűtési rendszernél, világításnál tudom elképzelni az okosítást, mert ott hasznos is.
-
Krajczi
tag
válasz aprokaroka87 #122 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt egy Samsung Galaxy S4 Mini készülékem.
1,5 GB RAM!
Na, az tényleg kevés volt... Egy kis FB és Messenger teljesen megfogta a telefont. -
snake78
tag
válasz aprokaroka87 #124 üzenetére
Lényegében egyszer kell jól beállítani aztán teszi a dolgát
De meg nem tudom eldönteni melyik és milyen legyen 🤦♂️😂 -
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk az egészben az a vicces hogy pl vannak olyan jegyzet appok, amik mentik a szöveg tartalmát, ahogy az app háttérbe kerül, ezt simán meg lehetne oldani pl böngészők esetén.
Az ilyen dolog főleg akkor lehet hasznos ha valaki eleve lassan tud írni telefonon.
Meg amikor kevés a Ram :)
-
Krajczi
tag
Nekem volt már Samsung, Huawei, most meg ez.
Mindegyiknek van sajátossága, időnként keresgélni kell, hogy valamit megtaláljak.
De megszokhatók.
Ami nekem fura, hogy míg a Samu és a Hua alapból tartalmazza a lépésszámlálót, ehhez le kellett tölteni. De úgy tűnik, jó app-ot választottam. -
snake78
tag
válasz aprokaroka87 #118 üzenetére
Nekem mind a két rendszer ismeretlen
De az igazat megvalva elég “nehéz “ döntés számomra
De köszönöm a segítséget
Videókban mind a két op jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
Krajczi
tag
válasz aprokaroka87 #113 üzenetére
"Ha pl elkezdesz írni egy szöveget a böngészőben valahova, de mondjuk valami eszedbe jut, és háttérbe rakod, majd amikor vissza lépsz és hirtelen újra tölti a weboldalt, na olyankor lehet hogy elkezdesz " anyázni " :D "
Én ezt Chrome-ban asztali gépen is megtapasztalom.
Mindegyik böngészővel van valami bajom.
De telefonon marad ennek ellenére a Chrome.Szerintem a 4 GB elég lehet, legalábbis a MIUI sokkal jobban kezeli az app-okat, az előző Huawei telefonom 3 GB RAM-mal inkább kilődözött mindent, ne terheljék feleslegesen.
Itt meg fut a háttérben 5-6-8-10 is, de csak akkor észleltem, amikor be akartam zárni egyet és megláttam a hosszú listát. -
-
snake78
tag
válasz aprokaroka87 #115 üzenetére
A másik telefon a realme 7 volt amit néztem meg
Neked mik a tapasztalatod a két telefon márka és op rendszer között ?
(minoseg , megbízhatóság ... a szokásos dolgok ) -
zseko
veterán
Előre leírom, hogy én nem használok nfc-cetliket mert nem jöttem rá nálam mi pluszt adhatna az életemhez. Ellenben azt, hogy lehelyezem az asztalra a telefont, nem nevezném 'érintgetésnek'. Így is - úgy is lerakom a kezemből, az egyedüli különbséget csupán abban látom, hogy nem véletlenszerűen, hanem adott helyekre.
Biztos jó dolog az automatika, meg a wifi alapú vezérlés, de nem tudom, hogy pl. az emelet-földszint között hogy tenne különbséget nálam, hol vagyok. Vagy ha az udvarban (vagy egyáltalán bárhol) a kocsiban ülök, vagy mellette állok, meg hogy kocsival megyek-e el otthonról, gyalog, vagy éppen biciklivel.
Nálam a kocsit indítva az autórádió automatikusan indítja a spotify-t, igaz a BT-t sosem kapcsolom ki, de annak aki viszont kapcsolgatja, egyszerűbb, ha a tartójába téve a telefont, az nfc kapcsolgatja a BT-t és a zenét.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
aprokaroka87
nagyúr
Elvileg jobb, viszont az sem mindegy hogy, a rendszer hogyan kezeli.
Nekem pl nemrég még egy 3/32-es Redmi Note 7-em volt, na ott voltak gondok a multitasking-al.
Most egy 8/128-as Realme 6 van, hát mondhatni hogy jelentős az eltérés ilyen téren.
Nyilván más rendszer, illetve több a Ram is.
Ilyenkor érdemes rá kérdezni, hogy akiknek 6gb ram van a Miui telefonjukban, ők mit tapasztalnak.
-
snake78
tag
válasz aprokaroka87 #113 üzenetére
Köszönöm a Válaszodat
Akkor jól gondoltam a több az jobb
Két- három évet elmennek ezek a telefonok is ? -
aprokaroka87
nagyúr
Ha nem vagy Multitasking felhasználó akkor elég lehet a 4gb is, viszont ha pl gyakran váltogatsz appok közt, akkor lehetnek gondok.
Ilyenkor nem mindegy hogy a háttérben mikor és mit zár be.
Ha pl elkezdesz írni egy szöveget a böngészőben valahova, de mondjuk valami eszedbe jut, és háttérbe rakod, majd amikor vissza lépsz és hirtelen újra tölti a weboldalt, na olyankor lehet hogy elkezdesz " anyázni " :D
-
snake78
tag
Sziasztok először is köszönöm a befogadását
Szeretném egyből kihasználni a lehetőséget
Most, hogy a xiaomi shopban húsvéti akció van elgondolkodtam a vásárláson
Sosem volt xiaomi telefonom ezért elsőre a közép kategóriát próbálnám ki
Redmi note 9 pro 6/128
Vagy
Redmi note 10 4/128
(A 10 bol jelenleg ez kapható )
A kérdésem az lenen
Az újabb modellbe nem kevés egy kicsit a 4 gb ram?
Nem ertek hozza csak laikusnak a több mindig jobb alapon gondolom ezt.
Néztem róla teszteket, de előrébb nem jutottam
(Ebbe jobb a kamera, annál jobb a kijelző ...)
Válaszokat előre is köszönöm -
zseko
veterán
Hát, jelen esetben nálam mire előveszem csak a pénztárcám, már rég ki is fizettem a telefonnal. Na meg mire előhúzom a telefont a zsebemből, már fel is van oldva az ujjlenyomatolvasóval. Mindenképpen macerásabb kártyával fizetnem.
Magyarországi bérletről nincs tapasztalatom, Angliában (ezen belül Birminghamben) viszont nem csak hogy egyszerűbb, hanem még olcsóbb is telefonnal megvenni a bérletet, de a napijegyet is.
HR24.hu
-
karldergroße
senior tag
A lányomnak megérkezett a telefonja, nagyon helyes kis jószág. Tokkal-vonóval (képernyővédő-fólia, töltő) jött, pedig egyenesen Prágából küldték.
Ebben a kategória ez egy nagyon jó vétel. Gyors, szép a kijelző, masszív. A menüje világos, jó a Miui. Egyedül azt nem értem, miért vették ki a betűtípus-átállítási lehetőséget. A YouTube-on bemutatott készülékekben van betűtípus-váltó és többféle font. Itt a menüje is hiányzik.
-
Chaser
legenda
válasz novinyul #106 üzenetére
legyen igazad, bele nem látok a pénzügyeikbe/vásárlásaikba nyilván
de az is biztos nem fognak azzal bohóckodni hogy kiszedjék a tokokat és külön adják el
ilyet már amd cpu-val több boltnál láttam, "nagyoknál"
ha pénzt akartak volna keresni akkor az új rtx-ekkel kereshettek volna elég szépen, csak náluk nem volt felár sokáig azokra, legtöbb boltnál sokszor ugyanaz a termék 100e-rel is drágább volt
úh. igen meglepő lenne ha lenyúlt tokokból akarnának meggazdulni'...( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
novinyul
veterán
Közvetlenül gyártótól ők,sem más nem vesz itt az eu-ban Az Alza idáig a Cseh viszonteladótól vette a Xiaomi telefonokat, de rájuk lett szólva és már a hazai partnertől veszik a telefonokat. A toknak pedig ha bontatlan csomagolásban kapta, akkor benne kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Chaser
legenda
ha azt mondod valamire hogy 1-5e db-ot veszel - pláne hogy rendszeresen vásárolsz más tremékeket is - akkor sok opció van ( :
egyébként a support sokszor zöldséget beszél, simán lehet hogy van benne
két év gart is megadják, sok boltnál úgy látom ez nem sikerül ha olcsóbb is pár ezer ft-tal_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
dnelli
csendes tag
Igen, közben megkérdeztem és "tok nélkül veszik". A hivatalos Xiaomi oldal szerint a dobozban van tok, nem tudom van-e olyan opció, hogy anélkül vették. Na, nem ez a 2500 ft számít, csak nagyon zavarna, ha ilyennel bizniszelgetnének, mert maga a telefon alzás profilján is azt írja egy kolléga, hogy igen van benne, de közben nincs (?).
-
Chaser
legenda
volt már "pár" alzás vásárlásom, soha nem volt bontott a termék - kivéve ha eleve "felbontott" státusszal vettem, de akkor sem volt gond -
ha bármi van, mégis kivettek belőle valamit személyes átvétnél visszaadod elállással az automatánál - persze ha úgy vennéd -
nem hiszem hogy ilyennel szórakoznának, az viszont lehet, hogy eleve tok nélkül veszik pl, ők biztos közvetlen a xiaomitól vásárolnak, nem nagykertől - legalábbis nagyon meglepne -, és akár kérhetik tok nélkül is
kérdezz rá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest