- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindent is lejátszik,persze ez jobbára a használt lejátszó app-tól függ nem a telefontól.
Mondjuk nagy tapasztalatom nincs mostanában (nálam a zene online Spotify és YT Music,filmeket meg Netflixen nézek),de régebben zenére Poweramp-ot használtam,filmekre meg VLC és MXplayer,mindent megettek gond nèlkül. -
Nekem is végigfutott az agyamon második telónak az i12 mellé,az a cirka 57k (áfa és vámmentes szállítással) jó ár az itthoni 75k árhoz képest,a 18k az 18k,viszont nem biztos hogy a gari hiánya miatt megéri kínából.18k felárért 2 évig nem kell aggódni az esetleges hibák miatt.
-
válasz
karldergroße #81 üzenetére
Korábban én is annak éreztem,droidnál valamilyen szinten kevésbé kényelmes még ez (google pay nem minden kártyával jó,saját bankos appok meg nem az igaziak szerintem).
Szifonnál viszont eszembe se jut a kártyát cipelni/elővenni.Dupla katt a bekapcs gombra és fizetek,Apple watchnál meg aztán pláne.Az mindig a karomon van,dupla katt az oldalsó gombra és már érintem is,még elő se kell vennem semmit.
Az tény,hogy amíg megvoltak a Xiaomi telóim többségében kártyával fizettem. -
válasz
karldergroße #64 üzenetére
Egy ideje minden Xiaomin van gyári fólia.
Nem egy strapabíró darab,nálam elég hamar csúnya lett az összes,de amíg nincs rá üveg,addig is védi valami a kijelzőt a karcoktól. -
válasz
#40993792 #31 üzenetére
Nekem is hasonló.
Vékony kártyatartó,jogsi (személyazonosság igazolására jó),lakcímkártya,Tb kártya és ennyi.Ha nagy ritkán van nálam kp,az a kevés meg megy a zsebem mélyére.
Forgalmi a kocsiban van (faluhelyen zárt riasztós garázsból elég kicsi az esély az ellopásra).
Mindig is utáltam kitömni a zsebeim (főleg nyáron,amikor kevesebb a zseb),a “homártasi” meg nem az én világom.
Amióta megvan az Apple Watch még annyi ideig se tart fizetni mint mobillal,a kártyához mérten meg aztán pláne gyorsabb (plusz kisebb eséllyel lopják el az órát,nincs olyan sem hogy otthon/kocsiban/akárhol felejtettem,vagy elhagytam a kártyát).Jó dolog az NFC,hiába nem értik sokan mit szeretünk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest