- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #290 üzenetére
Nagyon sok mindentől függ a SOT, nekem átlag ennyi mindig meg van, persze ez lehet több is(de akár kevesebb is) Nekem meló helyen borzasztó a térerő, simán -2 óra SOT, itthon meg wifi-n simán +3-4 óra is hozzá jöhet.
-
novinyul
veterán
válasz
Demokatona #257 üzenetére
Itt lehet keresgélni [link]
-
novinyul
veterán
válasz
Viktor0610 #223 üzenetére
Dobozból kivéve 60Hz, át kell állítani 120Hz-re a beállításokban. Szerintem ez szoftveres hiba lesz, fogják javítani.
-
novinyul
veterán
válasz
englishman #164 üzenetére
Semmi ilyen nem volt a Note 10-l, jó a beszéd hangszóró, tisztán hallani mindent.
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
válasz
karldergroße #67 üzenetére
Rajta van a kijelzőn, ahogy a tok is benne van.
-
novinyul
veterán
válasz
bollokcs80 #33 üzenetére
Lesz igen! Sajnos 100 felett lesz a hazai ára.
-
novinyul
veterán
Semmi gond nem volt vele. Az Snapi 678 egy érdekes proci lett, erősebb a 712-l, közel a 730 szintjén van.Melegedést nem tapasztaltam, szóval nem lett rossz. A 4GB ram lehet valakinek kevés, de normál használat mellett elég. A 64GB belső tárhely meg a bővíthetőség miatt nem probléma(nem kell beáldozni egyik sim kártyát sem miatta) Egyedül nálam is az NFC hiánya verte ki a biztosítékot
Persze arra ott a Note 10S és a Pro.
-
novinyul
veterán
Tud a Xiaomi ha akar, néha igazi birkák tudnak lenni
Az NFC miatt kiadni a Note 10S-t(meg 64Mpx kamera) az igazi baromság kategória.
Volt nálam is teszten a Note 10, de az NFC hiányán kívül nem tudtam nagyon belekötni. Zene hallgatásra a Poweramp-t használom, sokkal jobb mint a gyári. A hangszórók elég szépen szólnak(azért nem MI10 szint) a térerő és a wifi kifogástalan volt, ahogy a beszéd hangszóró ereje is. A kamera még elbír egy frissítést, de van rá Gcam. Ami baromi jó az a telefon mérete, mostani mezőnyben tényleg kompakt a Note 10. Az akkumulátor pedig tényleg rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Raspberry Pi
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest