- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
aprokaroka87 #122 üzenetére
A Samsung telefonban azt szeretem, hogy simán rá tudok nyitni lebegőablakként egy másik appot az éppen futó appra (akár többet is, plusz még az osztott képernyő), csak előtte már el legyen indítva, így például másolásnál nem kell szórakozni.
Vagy amire használtam már, banki app + számológép, ahol ugye a banki app egyből lezár amint alkalmazást váltasz.
Vagy Youtube-ról zenekeresés a Shazam-al, itt is ugye a Youtube rögtön megáll, nem fut a háttérben (előfizetés nélkül).
Elvileg tudja már más telefon is, csak azokkal nincs tapasztalatom. -
-
zseko
veterán
Előre leírom, hogy én nem használok nfc-cetliket mert nem jöttem rá nálam mi pluszt adhatna az életemhez. Ellenben azt, hogy lehelyezem az asztalra a telefont, nem nevezném 'érintgetésnek'. Így is - úgy is lerakom a kezemből, az egyedüli különbséget csupán abban látom, hogy nem véletlenszerűen, hanem adott helyekre.
Biztos jó dolog az automatika, meg a wifi alapú vezérlés, de nem tudom, hogy pl. az emelet-földszint között hogy tenne különbséget nálam, hol vagyok. Vagy ha az udvarban (vagy egyáltalán bárhol) a kocsiban ülök, vagy mellette állok, meg hogy kocsival megyek-e el otthonról, gyalog, vagy éppen biciklivel.
Nálam a kocsit indítva az autórádió automatikusan indítja a spotify-t, igaz a BT-t sosem kapcsolom ki, de annak aki viszont kapcsolgatja, egyszerűbb, ha a tartójába téve a telefont, az nfc kapcsolgatja a BT-t és a zenét. -
zseko
veterán
Hát, jelen esetben nálam mire előveszem csak a pénztárcám, már rég ki is fizettem a telefonnal. Na meg mire előhúzom a telefont a zsebemből, már fel is van oldva az ujjlenyomatolvasóval. Mindenképpen macerásabb kártyával fizetnem.
Magyarországi bérletről nincs tapasztalatom, Angliában (ezen belül Birminghamben) viszont nem csak hogy egyszerűbb, hanem még olcsóbb is telefonnal megvenni a bérletet, de a napijegyet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest