- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindent is lejátszik,persze ez jobbára a használt lejátszó app-tól függ nem a telefontól.
Mondjuk nagy tapasztalatom nincs mostanában (nálam a zene online Spotify és YT Music,filmeket meg Netflixen nézek),de régebben zenére Poweramp-ot használtam,filmekre meg VLC és MXplayer,mindent megettek gond nèlkül. -
Krajczi
tag
Nekem volt már Samsung, Huawei, most meg ez.
Mindegyiknek van sajátossága, időnként keresgélni kell, hogy valamit megtaláljak.
De megszokhatók.
Ami nekem fura, hogy míg a Samu és a Hua alapból tartalmazza a lépésszámlálót, ehhez le kellett tölteni. De úgy tűnik, jó app-ot választottam. -
-
aprokaroka87
nagyúr
Elvileg jobb, viszont az sem mindegy hogy, a rendszer hogyan kezeli.
Nekem pl nemrég még egy 3/32-es Redmi Note 7-em volt, na ott voltak gondok a multitasking-al.
Most egy 8/128-as Realme 6 van, hát mondhatni hogy jelentős az eltérés ilyen téren.
Nyilván más rendszer, illetve több a Ram is.
Ilyenkor érdemes rá kérdezni, hogy akiknek 6gb ram van a Miui telefonjukban, ők mit tapasztalnak.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha nem vagy Multitasking felhasználó akkor elég lehet a 4gb is, viszont ha pl gyakran váltogatsz appok közt, akkor lehetnek gondok.
Ilyenkor nem mindegy hogy a háttérben mikor és mit zár be.
Ha pl elkezdesz írni egy szöveget a böngészőben valahova, de mondjuk valami eszedbe jut, és háttérbe rakod, majd amikor vissza lépsz és hirtelen újra tölti a weboldalt, na olyankor lehet hogy elkezdesz " anyázni " :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest