Hirdetés
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Yettel topik
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon jó teszt lett sőt megkockáztatom, hogy itt MA-n TWS kategóriában kiemelkedő írás lett.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
David75
őstag
Egész pofás, nekem ez a dizájn sokkal jobban bejön mint az airpods féle, sőt nálam a galaxy buds sorozat külsőre az etalon.(kivéve a live a babszem kinézetével)
Azért az árért nagyon jó ajánlat.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
tixem
addikt
Ebben az árban látok jelenleg realme buds air pro-t, van vele tapasztalat? Pár hete vettem egy realme buds air 2 neot és az hagyján, hogy dobozhangú, nem is vártam tőle mást 12 ezerért, de a zajszűrése is kritikán aluli. A buds air pro már valamivel komolyabb, 35 db-es ANC-t hirdet, talán acélosabb, a hangzás kérdőjel. Freebuds 4i vagy valami ehhez hasonló cucc mellett labdába rúg e?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... itt MA-n TWS kategóriában kiemelkedő írás ... " - igen, sajnos itt a TWS-ek tesztelésébe szemlátomást nem szoktak komolyabb energiát belefeccölni.
#4 tixem
Ha, dobozhangon kívül nem vártál többet 12e Ft-ért, akkor miért vagy fennakadva azon, hogy az ANC kb. semmire sem jó?
Gondolod végig, hogy mit kapsz itthon (!) 12e Ft-ért. Én a helyedben azon is csodálkoznék, hogy ennyiért szól. -
esoember
csendes tag
Én úgy látom, hogy a Mi Buds M8 alkalmazás a legújabb frissítéssel kapott magyar fordítást!
Remek, alapos teszt lett! Abba ne hagyd, jöhetnek a TWS tesztek ezerrel! :-)
(Ha már említetted a Sony WF-C500-at, akkor lehetne arról is teszt!)[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Sigma7
tag
Tényleg jó teszt lett, és Mickey fotó tovább emelte a fényét!
-
bollokcs80
Korrektor
"De a 20 ezres határt átlépve már nem oké egy Xiaomi méretű cégtől, hogy nem hoz egy olyan programot is, amihez szükség lenne a fülhallgató teljes potenciáljának kiaknázásához. "
Nem oké, de ettől még ez van, a két évvel ezelőtti Air 2-höz se volt rendes program, a kínaiból szerencsétlenkedtem össze egy firmware frissítést is.....B.Cs.
-
shift+ő
senior tag
Szépen csúszik le az ára. Én két hete vettem itthon 20 alatt, mára már 19 alá is becsúszott,
Én személyesen nagyon szeretem.
-
tixem
addikt
Mármint amit linkeltem, vagy a tesztben szereplő? Bocsánat, nagyon péntek van
Én kérek elnézést, hogy a gyártó állítását elhittem és vártam némi használhatóságot cserébe. Ezzel szemben kaptam egy folyamatosan szaggató anc-t, ami random rövid időszakonként hol átengedi, hol megfogja egy buszon a motorzúgást, ami igen kellemetlen a fülnek. Nem vártam síri csendet, ha erre gondoltál. De azt igen, hogy ha keveset is tompít, azt legalább tegye folyamatosan. Vagy ha már valami olcsó akkor az mentség arra, hogy használhatatlan? Ennél az is jobb lenne, ha nem írná rá a gyártó az anc-t.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ennél az is jobb lenne, ha nem írná rá a gyártó az anc-t."
Neked igen, de neki - a gyártónak - nem. Megvetted volna, ha nincs ráírva? Gondolom nem. Rengeteg termék esetén reklámoznak olyan funkciót amit vagy nem is tud (ilyet is láttam már, vagyis nem szakaszos volt az ANC, hanem kimerült egy kis bass boost-ban), vagy úgy működik, hogy abban nincs köszönet.
OFF: szerinted működik a GPS víz alatt? A válasz fényében szerinted mennyire korrekt bármilyen órára ráírni, hogy van benne open water mód?
Sajnos az ember vagy a saját tapasztalásain keresztül jön rá (hogy "az olcsó levesnek híg a leve"), vagy - ha szerencsés - akkor más kárán. Nekem is van kellemetlen tapasztalatom, így engem már ritkábban érnek ilyen meglepetések.
Egyébként két dolgot tehetsz: vagy benyeled (erre játszik a legtöbb olcsó terméket forgalmazó gyártó → úgysem vacakol ezzel senki), és felfogod tanulópénznek, vagy visszaküldöd. -
sirály69
őstag
válasz viragdani01 #9 üzenetére
"A széllel jó barátságot biztosan nem ápoló beépített mikrofonok hívás közben pedig a szokásosnál halkabban, de jól érthetően fognak minket a túloldalon megszólaltatni a kapott visszajelzések alapján." Ezt pontosabban kifejtenéd? Azt értem hogy halkabban hallanak, de mennyire szűri ki a szél zaját?
Szerver Hosting Debrecenben
-
CTraktor
csendes tag
Karácsonyra vettem a lányomnak egy ilyet. 1.5 hónappal később a füles elvesztette a hangerejének a harmadát. Próbáltuk Xiaomi, Samsung és 1+ telefonokkal. Mindenhol ugyanúgy halk volt. A kétéves Buds+ fülesem jóval hangosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Nekem 1 hete van meg.
Leírom az én tapasztalatomat is, mint mezei felhasználó.
Nekem előtte egy redmi airdots-om van/volt. Tehát a szériának a legelső kiadása mondhatni.
minőségre szerintem 10/10 a cucc. A csatlakozás nagyon gyors, ami felüdülés a korábbihoz képest. Tetszik az érintő vezérlés is, nagyon jól működik. Azt is érzékeli, hogy ha kiveszed a füledből akkor megállítja a zenét, majd ha visszateszed, akkor elindítja. Nem rossz dolog, de néha nem működik. Olyan 10/8.
Hangzás terén én az előzőhöz képest semmi javulást nem tapasztalok, kb ugyan úgy szól. Meg lehetne kicsit hangosabb is szerintem.
Viszont ez a zajszűrés meg hát
Nekem speciel kb semmit nem ér. Nagyon minimálisan kevésbé hallom a kinti zajokat, de szerintem semmi haszna. Ha nem szól a zene akkor kb olyan érzést ad az embernek, mintha ellene dugulva a füle vízzel. Én azt gondoltam, hogy a kisebb zajokat azért csak nem fogom hallani…
Viszont az nem rossz, hogy felerősíti a környezeti zajokat. De ez is csak addig jó míg nem szól a zene. Ha szól, akkor ez sem ér semmit.
Lehet én vártam ezektől a funkcióktól többet
Összeségében viszont nekem tetszik. Ennyi pénzért szerintem nagyon jó vétel. -
tamas.nick
aktív tag
válasz viragdani01 #9 üzenetére
Nekem működött a töltés S10+-szal, igaz pontosan be kell lőni a helyét, mivel maga a töltőtok elég pici.
-
zdanee
őstag
Köszi a tesztet! Kb két hónapja használok ilyet, az eredeti nem is tudom hány éves Redmi TWS Basic-emet váltottam vele, ez a második TWS-em és az első ANC-es fülhallgatóm. A hangával elégedett vagyok, amit a bluetoothtól és agyba dugós fülestől elvárok, azt hozza, ha FLAC-et akarok hallgatni, arra úgyis ott a kábeles Sennheiser. Az akkuidő nekem bőven két hét felett van, jólehet én többnyire telefonálok vele, felválltva hol az egyik hol a másikkal mono-ban, így ügye 2x annyi ideig megy (most utánaszámolva a két hónap alatt 3x töltöttem, de egyszer sem ment 50% alá, mielőtt töltöttem volna, csak kíváncsi voltam feltölti-e egy Pixel 6 (igen) vagy a Qi töltőlapom (szintén igen), szóval nem is tudtam, hogy a fehér LED tud jelezni, ha merülőben van. Neat. Amire még használtam, a fenti szomszédom múlthéten születésnapozott, úgy hajnali 4-ig. Éjfél körül dugtam be a fülembe bekapcsolt ANC-vel, csak úgy, zene nélkül, mint füldugó. Reggelre lemerült, de 10 perc alatt el tudtam aludni a lárma ellenére. Nekem innentől a "Különösen ajánlott ++" kategória. Az árát nem érzem soknak, 20 körül vettem, ha bírja addig, mint az előző Redmi Basic, akkor ennél többet is hajlandó vagyok érte fizetni. Amik egyébként még mindig működnek, a váltás oka a két eszközhöz párosítás képessége volt, a laptop + telefon kombó. Szétkapcsolás, jel-akadás eddig nem volt, nekem a laptopban is Bt 5 van és néztem vele filmet, nem volt latency. Amúgy a fekete, ami nekem van az inkább sötétszürke, szerintem jobban néz ki, mint a fehér.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
nuke7
veterán
mi értelme agybadugós fülesnél active noise cancelling-nek..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
teljesen más a kettő - nekem volt / van egy cx880i és egy denon 560R.
már csak az, ha a füledbe teszed, olyan, mintha füldugód lenne.
ha szól is benne valami, szinte biztos, hogy a külvilágból alig hallasz valamit.
erre pluszban szerintem felesleges az ANC...
az on-ear fülesek semmit se szigetelnek, szóval ott el tudom képzelni hogy van értelme - az over-ear zárt fülesek kicsit szigetelnek, de messze nem annyit mint egy agyba dugós, ezért ott is megértem.
de komolyan, egy agybadugósnál nem igazán hallasz semmi mást ha az a füledben van...
próbáltad már?https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
biztos van a nem hallok semmit kintről meg az ANC között különbség (mivel az ANC beleszól abba, amit hallasz, tehát zenehallgatáshoz alapból szerintem felejtős) de mint írtam, nekem elég az, hogy nem hallok kintről semmit, ezt nem kell pluszban még szűrni
https://youtube.com/user/nuke7
-
tixem
addikt
Én megőrülnék a buszon a motorzajtól (1 óra autópályán, konstans erős zúgás) anc nélkül. Momentum tws 2 előtt a gyári Samsung tyúkbelest használtam, azt hittem, hogy a kialakításból adódó izoláció elegendő zajt szűr ki, aztán vettem egy agybadugós anc-s tws-t. Rosszul hittem nem is igazán tudom mit is kellene vegyek mióta eladtam a sennheisert, amiben legalább olyan jó a zajszűrés. Talán egy 1more comfobuds pro, mindenhol dicsérik az erős zajszűrését, de adok még egy esélyt a 20 ezer környéki daraboknak a realme buds air proval.
[ Szerkesztve ]
-
icp1970
senior tag
Köszi a tesztet.
-
1amarr
tag
Jó lett a teszt, köszi! Erre fogok váltani a "Mi True Wireless Earbuds Basic 2"-ről, ami az első TWS fülhallgatóm. Szerintem onnan ez egy logikus következő lépcsőfok.
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Köszi a tesztet viragdani01. Jó volt olvasni. Annyira,hogy én is rendeltem egyet,ami ma meg is jött az ALZÁRÓL.Nem vagyok egy ínyenc,csak annyi volt az elvárásom az eddigi fülesekkel szemben,hogy haljam a tartalmat a gyàrban,meg ha lehet akkor ritkán essen ki a fülemből. Nekem előbb - utóbb mind kipottyan,ha mozgok,vagy futok,vagy ha vezetékes akkor azzal rántom ki. Eddig nekem baromira bejön,igaz ez az első olyan füles amiért ennyi pénzt adtam . Nem tudom,hogy ár - érték arányban mennyire jó a 20 -as amibe került de nekem megérte. Tök jól ül a fülemben,az app meg a benne állítható funkciók is tökre bejönnek,és szerintem szépen is szól,így,hogy nincs összehasonlítási alapon . Nekem első " komolyabb" tws fülesként eddig nagyon jó. Holnap tesztelem a gyárban,de szerintem ott sem fog csalódást okozni. Még egyszer köszönöm a tesztet,és még sok ilyet kívánok. Még annyit,hogy egy redmi note 8t- vel használom,és nem vettem észre,hogy késne a hang a videók alatt.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
run4fun
tag
Köszi a tesztet, tartalmas volt. Még valakinek van tapasztalata futás közben a fülessel? Kifejezetten arra venném, de nem tudom, hogy jó lehet-e. Köszi!
-
Styx43
csendes tag
Sziasztok, gondoltam leírom a tapasztalataim a Buds-al kapcsolatban, hátha hasznos lesz valakinek
Alapvetően autóba vettem, napi ingázáshoz a menetzajt eltüntetni. Nem xiaomi telefonon használom, de a Mi Buds M8 appal korrektül kezelhető.ANC: Szkeptikus voltam, nem volt még ANC-s fülhallgatóm, de az 1.8-as Ford Focus-nál tökéletesen elnyomja a zajokat. Végre egy audiobook vagy podcast sem akadály vezetés közben.
A magasabb hangok beszűrődnek pl sziréna, ami még előnyös is.Teljesen meg vagyok vele elégedve, még nem tapasztaltam negatívumokat, így hasonló célra bátran merem ajánlani.
-
llaszlo
veterán
Nekem a sima Buds 3 van. Az a gondom, hogyha kikapcsolom a BT, vagy eltávolodom a fülestől, és hosszabb idő telik el, akkor nem csatlakozik vissza, csak ha újra bele teszem a tokba. Erre nincs más megoldás, hogy újra csatlakozzon tok nélkül is?
-
Adonimus
aktív tag
Sziasztok.
11t 5g 256gb telóm van, sajnos minden fej és fülhallgató jóval halkabb ezzel, mint más telefonokkal.
Mi lehet a gond?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
njnl
aktív tag
1 hónapja használom aktívan a fülest, van, hogy napi 6-8 órát, extrém erős zajban. Az aktív zajszűrés fergeteges, mintha a speckó füldugóban lennék (nem, nem ugyan az a hatás egy agybadugós fülesnek mint a füldugónak), pluszban ha az adaptív módon használom minden beszédet beenged.
Egy dolog a fura, hogy néha youtube hallgatás közben elmegy a hang. Ez viszont lehet, hogy azért van, mert egyszerre két telefonra csatlakozik és ott kuszálódik össze valami.
Amúgy óriási pozitívum ez a füles.Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
gimis
csendes tag
Üdvözlet. Buds 3as jobb oldali fele nagyon halk szinte alig szól. Egyik alkalomról a másikra. Mit tegyek vele?. Boldog karácsonyt Mindenkinek!
-
tonyrulez
őstag
Üdv,
audio szinkron Androidon nekem valamiért nem működik. Win10-el párosítva eltolja a hangot, 0 a késleltetés, Androidon viszont nem, videolejátszóban kell 200ms-al csúsztatnom a hangot, sajnos Youtube-ban ilyet nem lehet.
Redmi Note 10 Pro, de custom ROM-al. Előtte első generációs Redmi Airpods-al működött a csúsztatás4 8 15 16 23 42
-
Meghivott
addikt
Iphone esetében van rá valami app? Működik vele, de a beállítások nem elérhetők így. Köszi!
-
HurkaLES
tag
Üdv!
Vásároltam egy ilyen fülhallgatót, ami tökéletesen működik, egy kivétellel. Egy Samsung Q80A TV-hez próbáltam csatlakoztatni, viszont valami nem stimmel. Szinte nem is működik rendesen hozzá párosítva. Halk, akadozik (de durván) illetve szinte érthetetlenül torz a hang. Előzőleg egy Honor Choice fülesem volt, az tökéletesen működött a TV csatlakozással.(a choice futás közben akadozott, hála az égnek ez ilyen téren stabil). Esetleg van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?(telefon sőt okosórára csatlakoztatva is tökéletes.) -
balees
tag
Nekem is ugyanez a problémám, a bal oldal ok, a jobb meg alig szól. Próbáltam már reset-et, kis alkoholos tisztitást, de nem segitett semmi. Fél éves múlt...
Oké, nem hittem el, de reddit-en tényleg megvan a megoldás erre a problémára: meg kell tisztitani a fülest, levenni a gumit róla, és megszivni, erősen. -> Kitisztult, újra jó.[ Szerkesztve ]
-
formax
tag
Sziasztok! Úgy tűnik, a múltkori esőben futásom alatt beázott a tok. Tölthető és tölti a füleseket, de gyorsan lemerül nullára. Van valami ötletetek, hogyan lehet javítani, szétszedni, kitakarítani, stb?
formax
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen