Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Én megőrülnék a buszon a motorzajtól (1 óra autópályán, konstans erős zúgás) anc nélkül. Momentum tws 2 előtt a gyári Samsung tyúkbelest használtam, azt hittem, hogy a kialakításból adódó izoláció elegendő zajt szűr ki, aztán vettem egy agybadugós anc-s tws-t. Rosszul hittem nem is igazán tudom mit is kellene vegyek mióta eladtam a sennheisert, amiben legalább olyan jó a zajszűrés. Talán egy 1more comfobuds pro, mindenhol dicsérik az erős zajszűrését, de adok még egy esélyt a 20 ezer környéki daraboknak a realme buds air proval.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Mármint amit linkeltem, vagy a tesztben szereplő? Bocsánat, nagyon péntek van
Én kérek elnézést, hogy a gyártó állítását elhittem és vártam némi használhatóságot cserébe. Ezzel szemben kaptam egy folyamatosan szaggató anc-t, ami random rövid időszakonként hol átengedi, hol megfogja egy buszon a motorzúgást, ami igen kellemetlen a fülnek. Nem vártam síri csendet, ha erre gondoltál. De azt igen, hogy ha keveset is tompít, azt legalább tegye folyamatosan. Vagy ha már valami olcsó akkor az mentség arra, hogy használhatatlan? Ennél az is jobb lenne, ha nem írná rá a gyártó az anc-t.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Ebben az árban látok jelenleg realme buds air pro-t, van vele tapasztalat? Pár hete vettem egy realme buds air 2 neot és az hagyján, hogy dobozhangú, nem is vártam tőle mást 12 ezerért, de a zajszűrése is kritikán aluli. A buds air pro már valamivel komolyabb, 35 db-es ANC-t hirdet, talán acélosabb, a hangzás kérdőjel. Freebuds 4i vagy valami ehhez hasonló cucc mellett labdába rúg e?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest