- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Köszi a tesztet viragdani01. Jó volt olvasni. Annyira,hogy én is rendeltem egyet,ami ma meg is jött az ALZÁRÓL.Nem vagyok egy ínyenc,csak annyi volt az elvárásom az eddigi fülesekkel szemben,hogy haljam a tartalmat a gyàrban,meg ha lehet akkor ritkán essen ki a fülemből. Nekem előbb - utóbb mind kipottyan,ha mozgok,vagy futok,vagy ha vezetékes akkor azzal rántom ki. Eddig nekem baromira bejön,igaz ez az első olyan füles amiért ennyi pénzt adtam . Nem tudom,hogy ár - érték arányban mennyire jó a 20 -as amibe került de nekem megérte. Tök jól ül a fülemben,az app meg a benne állítható funkciók is tökre bejönnek,és szerintem szépen is szól,így,hogy nincs összehasonlítási alapon . Nekem első " komolyabb" tws fülesként eddig nagyon jó. Holnap tesztelem a gyárban,de szerintem ott sem fog csalódást okozni. Még egyszer köszönöm a tesztet,és még sok ilyet kívánok. Még annyit,hogy egy redmi note 8t- vel használom,és nem vettem észre,hogy késne a hang a videók alatt.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Kedvenc zene a mai napra
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest