Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzs77
tag
Sziasztok.Köszi a tesztet viragdani01. Jó volt olvasni. Annyira,hogy én is rendeltem egyet,ami ma meg is jött az ALZÁRÓL.Nem vagyok egy ínyenc,csak annyi volt az elvárásom az eddigi fülesekkel szemben,hogy haljam a tartalmat a gyàrban,meg ha lehet akkor ritkán essen ki a fülemből. Nekem előbb - utóbb mind kipottyan,ha mozgok,vagy futok,vagy ha vezetékes akkor azzal rántom ki. Eddig nekem baromira bejön,igaz ez az első olyan füles amiért ennyi pénzt adtam
. Nem tudom,hogy ár - érték arányban mennyire jó a 20 -as amibe került de nekem megérte. Tök jól ül a fülemben,az app meg a benne állítható funkciók is tökre bejönnek,és szerintem szépen is szól,így,hogy nincs összehasonlítási alapon
. Nekem első " komolyabb" tws fülesként eddig nagyon jó. Holnap tesztelem a gyárban,de szerintem ott sem fog csalódást okozni. Még egyszer köszönöm a tesztet,és még sok ilyet kívánok.
Még annyit,hogy egy redmi note 8t- vel használom,és nem vettem észre,hogy késne a hang a videók alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma ANC, vezeték nélküli töltés, korrekt hangzás, Bluetooth multipont és IPX4 viszonylag olcsón. Kínában olcsóbban.
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest