Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
válasz
Flowtation #495 üzenetére
MIUI 13-ig nem is lesz semmi újdonság, persze ha megkapja egyáltalán. Bár ha jól tudom a tesztelések most állnak.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #495 üzenetére
Jó kérdés. Szimplán októberi biztonsági frissítésnek mondja magát. Nálam eddig nincs probléma.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #484 üzenetére
Jó sokára jött meg nekem is a frissítési értesítő...
-
Songoman
aktív tag
válasz
Flowtation #482 üzenetére
Ha bevállalod a kínai FW-t, akkor ezt felflashelheted:
Eléggé gáz az Europában Redmi 9T elnevezése, mert Kinában "Redmi Note 9 4G" néven fut, Indiában pedig "Redmi 9 Power" néven megy. Mindegyik beceneve "Lime".
EU-s firmware még nem jött ki, forrásk szerint október vége, november eleje.
Vagy bevállalod a Xiaomi.eu homebrew-t, akkor Lime alatt itt megtalálod:
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #482 üzenetére
Ez Redmi Note 9T, a mienk Redmi 9T (Note nélkül)
A mienkre jelenlegi tudásom szerint a V12.5.9.0.RJQEUXM a legfrissebb elérhető verzió -
Songoman
aktív tag
válasz
Francia91 #480 üzenetére
Pont egy éve van meg nekem is, de 100%-ban ugyenzeket tapasztalom. Annyi kiegészítéssel, hogy 2-3 hetente eldobja mindkét SIM-kártyát és csak újraindíást követőn csatlakozik fel ismét a hálózatra. Még abban reménykedem (egy kicsit), hogy estleg az Android 12 javít rajta valamit: állítólag már letölthető - [link]
Ha nem javul, akkor meg nekem is megy backup telcsinek a fiókba. Néha szét tudnám ütni, annyira idegesítően belassul. -
Francia91
veterán
válasz
kicsizee #479 üzenetére
Én meg eltettem a fiókba, váltottam Redmi Note 10 Pro-ra.
Picit már kezdett kiakasztani az időnkénti rohadtul belassulás/szaggatás, és hogy a GCam-mal alig lehetett fotózni, mert az első fotó után úgy szaggatott az egész, mint a fene. A gyári kameraszoftver meg alapból egy kaki, a GCam-mal ezerszer értelmezhetőbb képminőséget lehet kihozni a telefonból.
Arról nem beszélve, hogy 1-2 fotó után a gyári kameraszoftver is iszonyatosan belaggolt....
A Redmi Note 10 Pro-n legalább olyan gördülékenyen megy a GCam, mintha gyári kameraszoftver lenne.
Közel egy évig figyelhettem testközelből a Redmi Note 10 Pro-t, barátnőmnek olyan telefonja van, ezért esett arra a választás, mert azon kísérletezhettem programokkal
A Redmi 9T pedig jó lesz tartaléknak, vagy navinak, vagy bárminek
Az állandó belaggoláson kívül nem nagyon volt vele más problémám, de a gyári visszaállítás sem segített a problémán, és azért idegesítő fotózáskor, vagy programok közti váltáskor, hogy sokszor 4-5 másodpercet is várni kell a rendszer reagálására...
A Lumia 950-esem és Lumia 1020-asom ennél sokkal fürgébb, pedig egyik sem mai cucc -
skyrush7
aktív tag
válasz
Steve_Brown #471 üzenetére
Sajnos elvileg ők a hivatalos szervíz itthon. Undorító egy cég, sosem az a céljuk hogy az ügyfél elégedett legyen. Mindig találnak kifogást (ha pl. ők karcolják össze, vagy tesznek benne folyadékkárt).
A Huawei telefonomat is anno hozzájuk kellett vinnem, elég felemásak a tapasztalatok. Őket kerülném. -
Meglepő dolgot tapasztaltam.
Ugye lemerítettem a 9T-t , nem kapcsolt be sehogy töltőre rakás után sem.
Viszont nem tudom van-e összefüggés vagy a véletlen, de letöltve ezt a driver-t már nem ismeretlen eszközként ( QHUSB_BULK ... ) meg, és elindult a töltés is.
Fura.
-
Üdv.
Itt mennyire jellemző az elhalálozás, mint a Poco M3-asoknál?
Ismerős most hozott egyet ugyanazzal a hibával.
Visszaolvasv itt is gyakori.
-
válasz
Steve_Brown #473 üzenetére
Ha szoftveres a probléma , akkor egy próbát megér ( szerintem).
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Luck Dragon #472 üzenetére
Én is látom, azért kérdezem.
Megéri bevinni vagy inkább hagyjam? -
válasz
Steve_Brown #471 üzenetére
Ha itt nem is, de a Google szerint ezer fő véleménye szerint az 5 csillagról 2.7 az átlaga .
[link] -
Steve_Brown
senior tag
Na egy kis update:
Bevittem ide: https://xiaomiszerviz.hu/ és a bevizsgálás után arra jutottak, hogy szoftverhibából adódóan nem kapcsol be. És azt javasolták, hogy vigyem be ide: https://www.tmx.hu/services/brands/28 Ezzel a szervízzel van valakinek tapasztalata? -
Flowtation
őstag
Akkor úgy látom nem egyedi hibáról van szó.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
Flowtation #464 üzenetére
Samsung pods-al (vagy mi a fenével) akadozott.
-
Songoman
aktív tag
válasz
Nekem egy JBL sport fülesem van, de minősíthetetlen a kapcsolat, ha a farzsebemben van.
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #466 üzenetére
A hangfalhoz tartozékként megvásárolható MODECOM MC-BTM01 modulon keresztül szokott szólni az internetrádió, hétvégén ha itthon vagyok, kb egész nap
-
Francia91
veterán
válasz
Én csak BT-s hangfallal használom a Redmi 9T-t, de azzal tökéletesen elvan akár egész nap is
-
Flowtation
őstag
válasz
Steve_Brown #463 üzenetére
Én múlt héten indítottam újra, akkor nekem is elég sokat gondolkodott a miui logo előtt. Ez nem jó hír...
Bt fülsekkel hogy álltok? Van itthon egy haylou gt2s, de egyszerűen használhatatlan, a farzsebembe tettem, de akadozott, felraktam a karomra, de ott is állandóan akadt, külön ment a két oldal, stb. Ez így elég gyenge, pedig a fülesről jó vélemények vannak.Nem tudom, hogy a redmi note széria lett-e ilyen rossz, vagy a szoftver, de most már erősen gondolkodom a márka váltásban.
-
Steve_Brown
senior tag
Na sikerült 0%-ig lemerülnie. Így töltőrerakva sikerült bekapcsolni.
Pont úgy ahogy (#453) tachikoma írta. -
szimi57
őstag
válasz
Steve_Brown #460 üzenetére
Nekem mákom van. Szerdán én is kikapcsoltam, hogy kidobjam a vodafonos SIM-et. Simán bekapcsolt.
-
Le vagyok döbbenve amit itt olvasok
-
Songoman
aktív tag
válasz
tachikoma #453 üzenetére
Sajnalom. Nekem eddig 4A, 4X, 8T volt a 9T előtt.
A 9T nekem vállalhatatlanul szar. Lassu, gyakran nem bootol be elsonek, tobbszor "meghulyul". En nem engedem el a Xiaomi vonalat, mert az IrDA nekem sok esetben elengedhetetlen, de lehet, hogy a Redmi vonalat engedem el, a Xiaomi marad.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Songoman #450 üzenetére
30+ másodperc 4x 5x nem volt elég jó neki. Fastboot-ba, recovery-be sem sikerült belépni. Beszéltem egy xiaomi fb csoport adminjával, aki szervizel is ilyen telókat, ő azt mondta, hogy valami áramszabályzó IC megy tönkre ezekben sorban, nála is van még mástól ugyanilyen teló, ugyanilyen hibával. Alaplap csere esetleg, de nincs alkatrész (másik szervízben is 2-3 hetet mondtak alhangon)
Az a vicc, hogy két gyerekemnek egyszerre vettünk másfél éve két 9T-t, és a másik egy héttel ezelőtt adta be a kulcsot, ugyanezel a tünettel, igaz ott a fiam elkövette azt a hibát, hogy hagyta teljesen lemerülni. De bekapcsolni azóta sem lehet, pedig fent volt (gyors)töltőn több mint egy napig.
A szervizes azt javasolta, hogy hagyjam teljesen lemerülni (2-3 hét alatt), akkor ha felrakom töltőre, akkor lehet elkapja, és be lehet kapcsolni. De utána ha kikapcsolom/újraindítom megint ugyanez lesz, szóval innentől kezdve felejtős a frissítés vagy újraindítás.
A lényeg, hogy most itt állok két halott 9T-vel, ugyanazzal a problémával, szóval részemről ezennel elengedem a redmi vonatot...
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok, úgy alakult hogy egyik pillanatról a másikra meghalt az SD kártyám a telefonban (volt már ilyen példa máskor is másik telóban is). kérdésem, nem lehet hogy csak a telefon valamilyen frissítése miatt nem érzékeli, vagy valamilyen teló bug miatt hibásnak nézi a kártyát? még nem foglalkoztam mélyrehatóbban vele, csak pár restart és kártya ki-be akcót vittem véghez sikertelenül. Utóbbi időben elég gyakran behal a miui kezdőképernyő, sokszor felébresztés után nem jelenik meg semmi nem reagál semmire a teló. esetleg ilyen másnál is előfordul? köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest