Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
kicsizee #479 üzenetére
Én meg eltettem a fiókba, váltottam Redmi Note 10 Pro-ra.
Picit már kezdett kiakasztani az időnkénti rohadtul belassulás/szaggatás, és hogy a GCam-mal alig lehetett fotózni, mert az első fotó után úgy szaggatott az egész, mint a fene. A gyári kameraszoftver meg alapból egy kaki, a GCam-mal ezerszer értelmezhetőbb képminőséget lehet kihozni a telefonból.
Arról nem beszélve, hogy 1-2 fotó után a gyári kameraszoftver is iszonyatosan belaggolt....
A Redmi Note 10 Pro-n legalább olyan gördülékenyen megy a GCam, mintha gyári kameraszoftver lenne.
Közel egy évig figyelhettem testközelből a Redmi Note 10 Pro-t, barátnőmnek olyan telefonja van, ezért esett arra a választás, mert azon kísérletezhettem programokkal
A Redmi 9T pedig jó lesz tartaléknak, vagy navinak, vagy bárminek
Az állandó belaggoláson kívül nem nagyon volt vele más problémám, de a gyári visszaállítás sem segített a problémán, és azért idegesítő fotózáskor, vagy programok közti váltáskor, hogy sokszor 4-5 másodpercet is várni kell a rendszer reagálására...
A Lumia 950-esem és Lumia 1020-asom ennél sokkal fürgébb, pedig egyik sem mai cucc -
Flowtation
őstag
válasz
kicsizee #433 üzenetére
nekem is gyári mindkét teló. Viszont ahogy #434Francia91 is írja archer c6 van nektek. Nekem egy c5 v4, ami szintén openwrt-vel van, azzal most szerintem jó. Igazából lent van probléma a földszinten, ott egy régi 740N üzemel, gyári fw-el, szóval ez még simán lehet probléma. Épp most rendeltem egy d-link covr1102 szettet, holnap ha megjön akkor beszámolok, hogy mi a helyzet.
Köszi mindkettőtöknek az infókat! -
Flowtation
őstag
válasz
kicsizee #428 üzenetére
Én úgy olvastam (már a 8T-nél is), hogy a probléma forrása az, hogy a BT és a Wifi egy chipben van. De nekem inkább a wifi dobálás a probléma, nem is annyira a bt. Az asszony megőrül, hogy állandóan eldobja a teló a wifit, pedig csak egy válaszfal van a teló és a router között, de ha a teraszon van akkor csak egy műanyag ajtó és akkor is. És ilyen a 4x-el biztos nem volt.
-
Flowtation
őstag
válasz
kicsizee #423 üzenetére
Sajnos én is tapasztalom, volt teszt olcsó és drága bt fülessel is. Azért néha segít a repülő mód be majd kikapcsolás, de azért ez nonszensz.
Valamint ha ez nem lenne elég a wifi is elég szar, sokszor eldobálja a teló. A nejem 8T-ja szintén, előtte nekem is 4x volt és nagyon jó volt, de ezek, hát megmondom őszintén nagy valószínűséggel nem xiaomi lesz a következő telefon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest