Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok, úgy alakult hogy egyik pillanatról a másikra meghalt az SD kártyám a telefonban (volt már ilyen példa máskor is másik telóban is). kérdésem, nem lehet hogy csak a telefon valamilyen frissítése miatt nem érzékeli, vagy valamilyen teló bug miatt hibásnak nézi a kártyát? még nem foglalkoztam mélyrehatóbban vele, csak pár restart és kártya ki-be akcót vittem véghez sikertelenül. Utóbbi időben elég gyakran behal a miui kezdőképernyő, sokszor felébresztés után nem jelenik meg semmi nem reagál semmire a teló. esetleg ilyen másnál is előfordul? köszi a válaszokat
-
kicsizee
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #440 üzenetére
lehet inkább firmware. lepróbáltam most note 7-en is, nem működött egyszerre
-
kicsizee
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #438 üzenetére
11 RKQ és 12.5.7 stabil
-
kicsizee
aktív tag
sziasztok. az hogy a telón egyszerre tudom bekapcsolva tartani a wifit és a hotspotot az bug vagy feature? semelyik másik telefonomon (redmi note 8, note 8t, a2 lite...) nem tudom ezt megcsninálni, csak a 9T-n. lehet ilyet?
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Flowtation #432 üzenetére
Nekem minden gyári, régebben szórakoztam customokkal.
routernek egy tp-link archer 6-ot használok. de mindenhol ok a wifire csatlakozás a T8 és T9-el, és mindnhol gáz a sima 8-assal, úhgyoh ez nem router/net specifikus hiba.
BT-ból próbáltam haaylou gt1 plussal, airaux um 4 pro, airaux aa r1, meg egypár jbl charge hangfallal is. hanfalnál tiszta területen 2 méter után már akadozott a hang, a hangfal közvetlen közelébe kellett tenni a telót, hogy rendesen menjen.
-
kicsizee
aktív tag
válasz
Flowtation #429 üzenetére
nekem a Redmi 8-am dobálja el a wifit elég gyakran, a Redmi 8T és a 9T rendben kezeli. érdekes.
-
kicsizee
aktív tag
BT probléma: neten is keresgéltem, és az ott fellelhető javaslatokat is próbáltam: repülő mód, bt gyorsítótár törlés, párosítás megszüntetés/ujra csatlakozás, de mind hiába. Nemrégiben kaptam frissítést a telóra, abban reménykedtem, hogy az majd megoldja, de nem.
Ahogy Flowtation írta, próbáltam olcsóbb fülesekkel, meg JBL hangszórókkal is, ugyanaz az eremény.
A Redmi Note 8-am gond nélkül kezeli a bt-s kapcsolódást fülesekhez.
A 9T-nél lehet nem is SW, hanem HW-es lesz a hiba?
-
kicsizee
aktív tag
Sziasztok. Nem tudom ti tapasztaltátok e, de nálam ha bluetooth fülessel hallgatom a zenét, es zsebre teszem a telót( vagy kicsit tavolabb mint 2 méter) már szaggat, recseg, megszakad a zenelejátszás. Több zenelejatszo programmal is probaltam, ahogy több bt fülessel (hangfallal) is. Ez szeriahiba vagy valami hardweres probléma lesz? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest