Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #482 üzenetére
Ez Redmi Note 9T, a mienk Redmi 9T (Note nélkül)
A mienkre jelenlegi tudásom szerint a V12.5.9.0.RJQEUXM a legfrissebb elérhető verzió -
Francia91
veterán
válasz
kicsizee #479 üzenetére
Én meg eltettem a fiókba, váltottam Redmi Note 10 Pro-ra.
Picit már kezdett kiakasztani az időnkénti rohadtul belassulás/szaggatás, és hogy a GCam-mal alig lehetett fotózni, mert az első fotó után úgy szaggatott az egész, mint a fene. A gyári kameraszoftver meg alapból egy kaki, a GCam-mal ezerszer értelmezhetőbb képminőséget lehet kihozni a telefonból.
Arról nem beszélve, hogy 1-2 fotó után a gyári kameraszoftver is iszonyatosan belaggolt....
A Redmi Note 10 Pro-n legalább olyan gördülékenyen megy a GCam, mintha gyári kameraszoftver lenne.
Közel egy évig figyelhettem testközelből a Redmi Note 10 Pro-t, barátnőmnek olyan telefonja van, ezért esett arra a választás, mert azon kísérletezhettem programokkal
A Redmi 9T pedig jó lesz tartaléknak, vagy navinak, vagy bárminek
Az állandó belaggoláson kívül nem nagyon volt vele más problémám, de a gyári visszaállítás sem segített a problémán, és azért idegesítő fotózáskor, vagy programok közti váltáskor, hogy sokszor 4-5 másodpercet is várni kell a rendszer reagálására...
A Lumia 950-esem és Lumia 1020-asom ennél sokkal fürgébb, pedig egyik sem mai cucc -
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #466 üzenetére
A hangfalhoz tartozékként megvásárolható MODECOM MC-BTM01 modulon keresztül szokott szólni az internetrádió, hétvégén ha itthon vagyok, kb egész nap
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #464 üzenetére
Én csak BT-s hangfallal használom a Redmi 9T-t, de azzal tökéletesen elvan akár egész nap is
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #432 üzenetére
Egy TP-Link Archer C6 AC1200-as router (gyári firmware-val) van a szüleimnél, nekem pedig egy TP-Link TL-WDR4300 v1.7 router van (rajta OpenWRT-vel). Mindkettővel stabil a Redmi 9T telefonom
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #429 üzenetére
Én csak olvasgatom a hozzászólásokat, de nekem sem WIFI eldobálás, sem BT problémám nincs...
WIFI-n fent van stabilan egész nap, ha otthon vagyok, a zene időnként pedig BT-n keresztül szól a hangfalon (ModeCom SHF-120U), semmi akadás és hiba -
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #405 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #402 üzenetére
Az jó, mert nekem 12.5.5 van
Bár nem automatikusan, hanem kézileg felrakva -
Francia91
veterán
válasz
Songoman #386 üzenetére
Mikor újraindult a frissítés után a telefonom, nekem is jópár percig ott figyelt a képernyőn, mintha megfagyott volna... Mondom oké, vagy tégla lett a telefonom, vagy nem, otthagytam az asztalon, amíg elmentem intézni a dolgomat, mire visszamentem pár perc után, már jó volt
-
Francia91
veterán
válasz
Flowtation #379 üzenetére
Nekem még kézzel sem engedte feltenni
vicc, hogy már októberben hivatalosan volt infó arról, hogy a 9T is megkapja a 12-es Droid-ot, de még 11-esre sem frissült
MIUI 12.5-ről is ősz óta szó van, de semmi nyoma
(QJQEUXM a verzióm) -
Francia91
veterán
válasz
Viktor0610 #314 üzenetére
Xiaomi hivatalos infója szerint a 9T is megkapja a 12-es Droidot. A kérdés, hogy melyik évszázadban.....
-
Francia91
veterán
válasz
Luck Dragon #159 üzenetére
Én azért lecseréltem egy edzett üveg fóliára, nyugodtabb vagyok úgy
-
Francia91
veterán
válasz
Luck Dragon #157 üzenetére
Igen
-
Francia91
veterán
válasz
ghiottone #44 üzenetére
Ezt tettem rá:
MGC_8.1.101_A9_PV0f.apkKépernyőmentést nem tudok készíteni, nem találom a programban a névjegyet, de a pontos fájlnév hátha segít eleget.
1080p/60 fps videofelvétel rendesen működik vele, és a fotók is jobbak a gyári szoftvernél észrevehetően/amúgy azt nem vágom a mai napig, hogy ha egy chipset tudja az 1080p/60 fps videofelvételt, miért kell a gyári szoftverből szándékosan kihagyni....
/
-
Francia91
veterán
Szerdán veszem át, meglátjuk, milyen lesz.... Nokia 7.1-est vált
GCam természetesen a legelső telepített programok között lesz, ahogy látom, a gyári szoftver itt is kb félgőzzel használja ki a szenzort, mint a Nokia 7.1-esemnél....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest