Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Songoman #560 üzenetére
Ami nálam is gondot okozott, csak az én telefonban továbbra is bent van a két karikázott ellenállás, mert a forrasztási pontjaikat újramelegítették.
Működik a gyorstöltés is Nálad? A link alapján javították, vagy ők is átnézték a hibalehetőségeket, esetleg eleve tudták, hogy ez a baj?
Örülök neki, hogy sikerült életre kelteni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Songoman #558 üzenetére
Nálam ez volt a gond. Ez pedig a megoldás. Szerintem a környékeden kellene találnod egy megbízható szervizt, vagy ügyes kezű szakit, aki ránéz és behatárolja a problémát. Ha valóban az a gondja, mint nekem volt, akkor könnyen orvosolható. Csak újra kell melegíteni a töltő forrpontjait a NYÁK-on.
-
Vigneau
félisten
válasz
Luck Dragon #547 üzenetére
A reflow során megszerzett tapasztalatai alapján voltak fenntartásai a Kedves Kollégámnak, aki csinálta. De Ő is nagyon örült neki, hogy ilyen jól állja a sarat a teló.
-
Vigneau
félisten
válasz
skyrush7 #519 üzenetére
Igen, 64GB-s. Tartok tőle, hogy ez lett vele. Persze, semmi előjele nem volt.
-
Vigneau
félisten
No, így sem jártam még. Újraindítottam a telefont és azóta nem kapcsol be. Nem reagál semmire, a töltést sem érzékeli.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #514 üzenetére
Én most kihagytam, kivételesen lusta voltam. Eddig nem tapasztaltam semmi problémát.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #509 üzenetére
Igen, pontosan ott nézem én is. Aztán rákattintok az Ellenőrzésre.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #506 üzenetére
Szia!
Az enyém a MIUI-V12.5.10.0(RJQEUXM) verzióról frissült. Nekem is rá kellett kérdeznem a frissítésre, csak utána adta meg a lehetőséget.
Vigi
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #495 üzenetére
Jó kérdés. Szimplán októberi biztonsági frissítésnek mondja magát. Nálam eddig nincs probléma.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #484 üzenetére
Jó sokára jött meg nekem is a frissítési értesítő...
-
Vigneau
félisten
Ma reggelre megkaptam a 12.5.8-as firmware-t. A 2022. 06. havi Android biztonsági frissítést tartalmazza.
-
Vigneau
félisten
válasz
Flowtation #405 üzenetére
Nálam menüből jött, még 02.15-én. 12.5.5.
-
Vigneau
félisten
válasz
Viktor0610 #398 üzenetére
Kar érte... Akkor vagy váltogatok közöttük, vagy meglátom, melyiknél ragadok le idővel. Igaz, egy ideje már korlátlan a netem és lehet, csak a szokások rabja maradtam...
-
Vigneau
félisten
Az új verziójú Irányítóközpontban hogyan lehet elővarázsolni a mobiladat napi forgalmazását és a hátralevő/fogyasztott havi adatmennyiséget, mint az a korábbi verziónál látható volt?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Vigneau
félisten
Ma estére megérkezett a 12.5 a telefonomra. A ROM mérete 2.6GB-re rúg. A telepítés zökkenőmentes volt.
MIUI-verzió: 12.5.5.0(RJQEUXM)
Android-verzió: 11 RKQ1.201004.002 -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Éjfél előtt jelzett a ketyere, hogy elérhető a MIUI 12.0.11.0. Ráhagytam, mondván majd reggel megcsinálom. Erre addigra eltűnt. Más is járt mostanában így?
-
Vigneau
félisten
válasz
Atomantiii #53 üzenetére
Szia!
Pár napja én is vettem egy alig használt példányt. Egy Redmi 5A 2/16-ot váltottam le. Ég és föld a kettő, egyedül a némileg megnövekedett méret zavar picit, mert éppenhogy elfér az első zsebemben. Bár tudtam, hogy nagyobb lesz, mégsem sejtettem...
A kijelző védőfóliáját Neked hogy sikerült levenni végül? Hajszárítóval kellett melegíteni?
Köszi a választ!
Vigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi-mobilokat egyre kevésbé a megjelenésük miatt lehet szeretni, viszont ha 60 ezer forint körüli kategóriában nézünk mobilt, szinte elkerülhetetlen, hogy belefussunk a 9T-be.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest