- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
Javításra leadni készüléket a vásárlás helyén, vagy a jótállási jegyen feltüntetett szervizek bármelyikében lehet. Ez január 1 előtt is így volt és most is így van, ez nem változott. Gyakorlatilag az értéktől függő sávos garanciaidő és ez elektronikus jótállás jött be újként.
-
Landsmann
addikt
Ja, hát ha szürke vagy fekete importos, akkor ott a garancia erősen kétséges. Mondjuk ettől függetlenül ha hivatalosan árulják, a fogyasztóvédőket nem érdekli honnan származik, a garancia az garancia. Én a Telenortól vettem a készülékeimet, azokra 2 év gari van. DE hogy most a 2 évet a gyártó vállalja, vagy 1+1 év a gyártó+Telenor, azt nem tudom. De úgy gondolom, ha hivatalos úton kerül az országba a készülék és mondjuk a gyártó 2 évet ad, akkor a forgalmazónak nem lenne érdeke elcsalni 1 évet, hiszen nem az ő bőrére megy a vásár. Az más kérdés, hogy legtöbb esetben a vásárlás helyén jelentik be a hibát és oda viszik/küldik a hibás készüléket. Normális helyen ezen nem problémáznak, átveszik a készüléket és eljuttatják a szervizbe, hiszen ennek jól bejáratott módja van. De ha mondjuk közvetlenül Kínából származik a készülék, akkor ott már érdekes lehet a garanciáztatás, ettől függetlenül a jótállási feltételek ugyanúgy megilletik a vásárlót. A javítási határidők is.
-
Prohardver fórumra meg használd ezt: PH - Prohardver (nem hivatalos) (előzetes hozzáférés)
-
albiosz
őstag
Igen, ez szól a Xiaomi mellett, mert szereti a 4X-et. Mondjuk a 32 GB karcsú már, szóval jó lesz az a 64. A hétköznapokban mennyire zavaró az értesítő led hiánya? Mondjuk ha jól látom van duplakoppos ébresztés és olyan opció, hogy ha felemeled, akkor bekapcsol a kijelző. utóbbi akkor is, ha ki van kapcsolva ez a funkció.
Ezek jónak tűnnek, talán kiválthatják a ledet.
-
Szoktam használni a Chrome-ot id különböző oldalak nézegetésére, vagy csak úgy hagyom a Chrome-ot, hogy pl 5 fül meg van nyitva, más és más oldalakkal, hogy majd később elolvasom a tartalmukat. Megmondom őszintén, hogy soha nem volt sem lassúlásom, sem x másodperces fagyásom.
-
Landsmann
addikt
-
D@niel
addikt
Szia, más jellegű, ezért teszem offba: Redmi note 9S (akksi ugyanez, cpu alacsonyabb fogyasztású kicsivel, mint a 9-ben, de kijelző nagyobb, 6,67-es) múltkor reggel 10-kor indultam 95%-al, 5 és fél órát ment a waze 80% fényerőn 4g-n, volt fél óra böngészés chrome-ban, 20 perc video calling, este 7-re értem haza, és 50%-on állt.
Szerintem a 9 is megállna egy ilyen után 35-45%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas FHD panel, méretes telep, öt kamera még sincs Note utótag – furcsa hibrid az új Redmi alapmodell, és messze nem tökéletes.
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- iPhone topik
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest