- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katicza
tag
Nagyon jól néz ki az a tok. Tetszik nekem is. Magában az eredeti bőröndöt félteném napi használat során. Valami kell rá. Én az alzást azért vettem mert átlátszó. Viszont még olcsóbban vettem.15-én 2900 ft volt. Már 3000 felett jár.
Off: Sajnos az árak napról napra mennek. Pl. vettem egy olcsó fülest, mivel kaptam 1500 ft-os kupont. 1800 ft volt, ezért 300 ft-ot bőven megért. Pár napja volt. Ma ránéztem, 2200 ft.
Kinéztem egy hűtőszekrényt ami akkor 145000 ft volt. Ma ránéztem, erre 160000 ft. Durva infláció van, ráadásul most rengeteg pénz ment a társadalomba. 13. havi nyugdíj, fegyverpénz, szja visszatérítés, emelt fizetés sok helyen. Kb. 1700 milliárd ft. Ha csak a töredékét fordítják az emberek műszaki cikkekre már az is komoly. Mondjuk 700 milliárd ft esetén, darabonként 150 ezret számolva egy műszaki cikkre, az 4,6 millió db műszaki cikk. Ha annak 10%-a mobil, akkor az is 460 ezer db. Ráadásul most van a 2g 3g mobil csere akció is. Abba is beletoltak 5 milliárd ft-ot ami 250 ezer készülék cseréjére elég (20e/db). Persze, hogy pörög az infláció. Nem is lesz mostanában nagy árzuhanás sajna.
-
-
gya/352
tag
Nekem ki lett gyomlalva ezzel a Google lens meg a fokepernyotol balra lapozos hirek oldal (nem tudim mi a neve). Annyi furcsasag van utana hogy a Google Lensnel tiltva is megjelenik a frissitesi lehetoseg a play alkalmazasban.
En ugy tudom gyari visszaallitassal ez is visszaall alaphelyzetbe. -
oba
addikt
Nálam szöveg másolásánál nincs ilyen felirat. Appok bezárásánál kiírja a fekete keretben hogy hány mb szabadult fel de az is eltűnik 1-2 mp alatt. Fejlesztői beállításokban nekem az összes animáció lépték le van véve 0,5x értékre, nem tudom hogy ennek van e köze hozzá. A kisegítő lehetőségek között is nézz szét hátha találsz valami beállítást ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chrome
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged