Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peti85

senior tag

válasz Atti777 #3705 üzenetére

és doongoo:
    Nálam is dettó ugyan ez, a 13-as lépésnél, recovery módban "unauthorized" hibát kapok.

Viszont átfutva az egész fórumtémát, másnál is jelentkezik ez a "hiba" és azt javasolják, akkor meg kell próbálni a Shizuku+Pixel IMS patchet: [link]
    A hozzászólásban egy japán nyelvű link van és ott több RealmeUI 4.0+Android 13-at futtató telefonra is visszajelezték hogy sikerült bekapcsolni a VoLTE-t.
    Én kerestem egy angol nyelvű leírás erről: [link]
    A Shizuku FAQ-ban írja, hogy ColorOS (OPPO & OnePlus) esetén ki kell kapcsolni a Fejlesztői beállításokban a "Permission monitoring"-ot. Na ez nem tudom hogy micsoda magyarul és nem is nagyon találtam meg, de többedszeri nekifutásra valahogy mégis meglett, de most nem találom. :((
    Én a "Wireless debugging" módot próbáltam és sikerült is végigmenni a folyamaton, de sajnos tobbra sincsen VoLTE-m. Viszont a VoWiFI-t be tudtam kapcsolni, meg is jelenik a Beállítások menüben, viszont Voda hálózaton nem tudom kipróbálni hogy működik-e.
    Azért egy próbát megérhet annak aki szeretne VoLTE-t aktiválni, lehet hogy csak én bénáztam.

Új hozzászólás Aktív témák