Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snyper990
őstag
Aki felrakta az F.09-es firmware-t, helymeghatározás működik rendesen? Főképernyőt nem kavarja össze, mint az előző firmware?
-
Skarpea
tag
válasz
Dr. Romano #892 üzenetére
Most az 512GB microSD is jó árban van.
Nekem is jól megy az F. 09. -
lac14548
aktív tag
válasz
Dr. Romano #892 üzenetére
Valószínűleg nem.
https://www.realme.com/in/support/kw/doc/2073672?queryId=ea4fb1efd925417f8729f7ebfcfa7202&articleIndex=9
Google translate:
3. Miért nem támogatja a telefon az alkalmazások SD-kártyára történő telepítését?
A telefon jelenlegi tárhelye a legtöbb felhasználó igényeit kielégíti. Ha a program telepítve van az SD-kártyára, az lelassítja a rendszer futási sebességét, és a rendszer leállását okozhatja. Ezért a rendszer korlátozásokkal rendelkezik, és nem tudja telepíteni a programot a külső SD-kártyára. -
Kammerer2
tag
Bő egy napja nekem is fent van az F.09, működik rendben.
-
Dr. Romano
veterán
Kaptam egy 256GB microSD-t.
Lehet belső tárhelyként formázni valahogy? Alkalmazásokat szeretnék áttenni rá, de nem tudom anélkül. -
-
RMX3085_11_F.09 frissítés elérhető.
Frissítve lett az Android biztonsági javítókészlet 2023 #10
Javítva lett néhány ismert hiba és a rendszer stabilitása -
lac14548
aktív tag
Visszavonták az F.08-as frissítést?
Eddig nem engedtem a frissítést, vártam, hogy milyen reakciók jönnek.
Az ikon keveredésen kívül más rosszat nem hallottam róla, úgyhogy gondoltam felrakom én is.
De ma már fel sem ajánlja.
F.07 van rajta és nincs új verzió, nincs frissítés... -
-
lac14548
aktív tag
-
Kammerer2
tag
Ikonoklaszt oprendszer.
-
aelod
veterán
válasz
Kammerer2 #877 üzenetére
Egy bt fülesem volt jbl azzal ment a hívás vezérlés. Ha ezen benyomom a gombot nem csinál semmit. Hosszú gombnyomásra meg bemondta a pontos időt
Realme buds2 neo amúgy és meglepően jól szól.
Poweramp programban beállítottam a gomb vezérlést ott működik a zene léptetés lejátszás megállítás. -
-
aelod
veterán
Van valami beállítás a fülhallgatóra? Vettem egy vezetékes realme fülest és gombnyomásra nem teszi le vagy veszi fel ha hívnak.
-
lac14548
aktív tag
Megérkezett az F.08 frissítés...
1,02 GBA leírás szerint:
Frissítve lett az Android biztonsági javítókészlet (2023 #10)
Javítva lett néhány ismert hiba és a rendszer stabilitásaÉn még nem mertem felrakni... (ki tudja mi történik...
)
-
aelod
veterán
Be van kapcsolva az optimalizált éjszakai töltés, mindig akkor töltöm és ugye reggelre tölt fel. Pár napja nagyobb volt a napközbeni használat és töltöttem jóval korábban. Most éjszaka egyből gyorstöltésre vált a telefon. Visszaáll vagy van valami trükk erre?
-
Skarpea
tag
Ma 4K-ban videóztam és szaggat a felvétel eleje.
-
Kammerer2
tag
"de most kikapcsoltam..."
Ez a Real HD Sound nálam csak Real Soundként van a menüben, és eleve veszettül szeretném kikapcsolni, de nincs olyan gomb. Csak háromféle hangszín közül lehet választani, plusz az említett intelligens funkció. Kényszerűen a Zene opción tartom, mert az a legkevésbé manipulatív, de jobban szeretném, ha eleve nem lenne bekapcsolva. Nálad hogyan lehet kikapcsolni?
-
Skarpea
tag
1,5 hét bekapcsolva lét után Spotify közben gyenge lett a hangzás. Megnéztem a hangszínszabályzót és a Real HD Sound Intelligens funkció bolondult meg. Nem engedte kikapcsolni és hiába állogattam a csúszkákat nem változott. Offline zenék másik lejátszóval is gyengék lettek.
Újraindítottam a telefont. Azóta ismét jó, de most kikapcsoltam a Realme HD sound, mert anélkül mintha jobban szólna. -
beef
őstag
Jelentem még mindig jó az F.07-tel a GPS. Tegnap lenyomtam vele egy ~4 órát és nem dobta el Waze alatt.
-
Skarpea
tag
válasz
Kammerer2 #851 üzenetére
Válaszolt oroszul a fejlesztő. Deepl Translatebe nincsen orosz nyelv támogatás, elért Google Lens tudta lefordítani.
7:22:50
99%
Saját vélemény
Michael G. Horváth
2023. 09. 22.
Eddig jó volt, de most Location not found..
Palmaryweather
2023. 09. 25.
Helló!
Sajnos az alkalmazás támogatása leállt.
A felhasználók 90%-a Oroszországból és Ukrajnából származik, így az elmúlt 1,5 évben a fejlesztők költségén támogatták az alkalmazást.
Mivel ma már lehetetlen elfogadható bevételszerzési módszereket találni, a projekt lezárása mellett döntöttek.
Köszönjük, hogy eddig is velünk voltatok!
Vélemény szerkesztése
Értékelések és vélemények
Az értékelések és vélemények hitelesítve vannak, és olyan emberektől származnak, akik ugyanolyan típusú eszközt használnak, mint te -
snyper990
őstag
válasz
Dr. Romano #841 üzenetére
Az F.07 most már úgy néz ki, hogy viszonylag kockázatmentesen telepíthető, használható. A 10-es ki tudja, milyen lesz.... (Ha lesz egyáltalán... A 05 is kimaradt...)
Persze mindenkinek a saját döntése -
-
Kammerer2
tag
Semmi köze a GPS-hez. Főleg nálam, ahol nincs is tartózkodásihely-opció bekapcsolva az appban, hanem csak eleve beírt településnevek.
A Palmary évek óta csak félszívvel működtetett szoftver, amikor éppen nagyon elharapóztak a bajai, intézkedett a tulaja (pl. adatszolgáltatót váltva). Mostani jelek azt sejtetik, hogy már ez se lesz, nagyon úgy néz ki, mint egy megszűnt/megszűnőben levő szolgáltatás. Aztán lehet, hogy a tulaja mégis ránéz valamikor, én egyelőre kivárok, sokszor volt már, hogy enyhe spéttel megjavította a tulaj. Többször volt már úgy is, hogy az aktuálisan használt meteorológiai adatszolgáltatója bemutatott neki, és akkor váltás történt.
A Palmary Weather csak egy szoftverkeret, a külső meteorológiai adatszolgáltató adatai beleömlenek, a Palmary pedig rendezi az adatokat. Most nem jönnek az adatok a már régóta nem gondozott szoftverbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SzoftverPremium.hu
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest