Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na megvan az írás. Ahogy írtam is az FS fórumban, nem vagyok egy nagy tweaker, amikor meglett az i7 és a PMDG, akkor a Bojote-val egyszerűen tweakeltem egyet és azóta ezt használom. Nagy átlagban 20-25 körül mozgok (PMDG virtual cockpit, REX ESS kiegészítőkkel). LHBP vagy ELLX-en azt mondom, hogy 15 körül vagyok, ott érzem, hogy lehetne több is, de hát nem jön elő a több...
Én most kimondottan a Bufferpools résznek estem neki, az alábbiak szerint állítottam be:
[BufferPools]
UsePools=0
Poolsize=750000000
RejectThreshold=524288A komoly az az, hogy semmit nem változott, Tokyo-ban körözök VC-ben PMDG-vel és a fenti FPS-em van folyamatosan. Akkor ezek szerint ez a szekció nekem nem fog hozni semmi változást, vagy több mindent kellene még állítgatni, hogy jobb eredményeim legyenek?
Írod, hogy érdemes az overclockot kikapcsolni. Hááát, ebben nem teljesen értek egyet. Azt hiszem 3 éve van 2.66-ról 4.0-ra húzva az i7. Úgy repülök 10-12 órákat a géppel, hogy közben netezem, megy a Utorrent, Skype, sőt ha úgy adódik, akkor elindítok egy másik játékot is és soha nem fagyok, semmi gondom nincs. Mondjuk a tuningra 2-3 hetet fordítottam, igen neves emberekkel egyeztettem. Inkább úgy fogalmaznék (ahogy írod is, hogy stabilitás), hogy ha nem stabil a húzásod, akkor kapcsold ki az overclockot. Gondolj bele, hogy milyen gyenge FPS-eim lennének ha levenném a húzást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest