- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbiri
tag
Köszi a választ!
Akkor nem megoldás, ha a raspbiant lecserélem Archra.
Akkor marad a másik megoldás, a hardvercsere. Én is erre jutottam, a B. Pi. már egy ideje úton van Kínából, remélem mihamarabb ideér. A málna meg megmarad kísérletezni.
A cikkhez pár észrevétel. Látszik rajta, hogy otthoni hálózathoz készült, igen hiányos a hozzáférés szabályozás. Első körben megfelelő lehet ez az "engedékeny" hozzáállás, de távlati célnak felvehető a felhasználói jogok szabályozása. Van wifi elérés is, így a falakon kívülről támadható a rendszered. Pár javaslat, mert jó játék:
- RADIUS kiszolgáló telepítése és behangolása, így "feltörhetetlen" lesz a hálózatod (legalábbis könnyebb lesz feltörni a szomszéd wifijét és téged békén hagynak)
- Samba kiszolgáló telepítése, központi felhasználóhitelesítéssel.
- Távoli elérés biztonságosabbá tétele VPN kiszolgáló telepítésével.Lehet, hogy csak én vagyok ilyen paranoiás, de jobb a békesség!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest