- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
igen, a cikkben emlitettem is hogy csak hazi halozatra jo ez az engedekeny beallitas
ez az en esetemben nem problema, egy falusi kertes hazban elek, ha valaki ra akar lepni a wifimre (ami amugy WPA2) akkor az itt all az udvaromban vagy az utcan az ablak elott a kezeben egy notebookkal, ami azert kicsit feltuno

nem akartam bonyolitani a cikket authentikacioval (igy is eleg hosszu), a sajat megoldasomban pl. a Transmission is usernev/jelszohitelesitest hasznal, ha valaki szeretne ilyet beallitani de nem megy neki, termeszetesen szivesen segitek
a tavoli eleres csak ugy mukodik ha elotte mar belepett valaki a sajat VPS-emre, amihez csak nekem van accountom, szoval ahhoz eloszor azt a servert kell feltorni

-
doc
nagyúr
Igen, a negyedik oldal utolso bekezdese pont errol szol. 1080p-nel mar pont az altalad leirt problema miatt elegge maxon jar a szerkezet, igy mellette sok mas nem fer bele, ha ilyen aktivan szeretned hasznalni akkor en a helyedben kiprobalnek egy BeagleBoardot vagy egy BananaPi-t, azok erosebbek annyival hogy szerintem azt is siman elbirjak
en tobbnyire 720p-t nezek, arra tokeletesen eleg, 1080p-t csak ritkan, olyankor meg legfeljebb megvarom mig minden folyamatban levo torrent lejon
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- World of Tanks - MMO
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- LEGO klub
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami ilyesmit matekoztunk ki mi is, te pedig megerősítetted.