- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Oliverda #247 üzenetére
Szerintem az nem rébusz, ha valakinek azt javaslom hogy több tesztoldal eredményei között is tájékozódjon.
Én sem gondolom, hogy mindenhol egyforma eredményt kell olvasni, hiszen az nagymértékben függ a mérési metódustól, melynek része az is, hogy miként válogatunk játékokat és azokat milyen ingame beállításokkal futtatjuk.Amúgy meg mezei userként tévedhetek is. Köszönöm, hogy rávilágítottál a mostani tévedésemre és pont azon oldal eredményeit hoztad fel érvként amely a mumus vagy elutasítandó szokott lenni "elavult" játékcsokra miatt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Oliverda #245 üzenetére
Én sosem vádoltam senkit ferdítéssel a tesztek kapcsán. Persze önellentmondások vannak a tesztadatokban, de ahol ez megesett ott jeleztem is a cikk írónak (pl. táp teszteknél).
Elfogadtam hogy a VGA teszteknél modern felfogásban kerülnek kiválasztásra a játékok, és az okozza a tesztoldalak eredményei közötti eltéréséket. Szó sincs ferdítésről.Ennek szellemében választhatok én is forrást a véleményem alátámasztására.
Utána persze nem tudok vitatkozni azokkal akik szerint nem helyes OC verziót nem OC verzióval összevetni, hiszen magam is több PH!-s cikk alatt kifogásoltam ezt az eljárást.Legközelebb körültekintőbben fogok fogalmazni vagy hivatkozást választani.
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Oliverda #240 üzenetére
szerint naggyon király a 7790.
majdnem 7850-es teljesítmény 85W-ból ???
naggyon kemény
már csak a passzív megjelenésre várok és akkor leperkálom érte 45-öt is.
francnak kell 130W-os fogyasztás.ennél létezik egyáltalán jobb PERFORMANCE/WATT arányú karesz ?
a 2GB verzió mennyivel jobb mint az 1GB verzió ? számít ez ezen a szinten ?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Oliverda #237 üzenetére
Ez így van. A cikk címe pontosan írja le a helyzetet.
A VGA-k teljesítménye és árai precízen be vannak lőve, néha azt vizionálom, nem csak gyártón belül, de a két gyártó viszonylatában is (kivéve TOP kategória)Ahogy korábban is írtam, szerintem ennek a VGA-nak megjelenését nem egy technológiai szükségszerűség váltotta ki, hanem a piaci pozíciók balanszírozása.
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #195 üzenetére
Abban a tesztben az jött le nekem hogy 1920x1200-ban is gyengébb mint a 7850-es. A képjavítókat valóban nem néztem végig, igazából annyira nem izgat, azóta állítólag(nem ph! cikk, fórumbejegyzések) az amd gyorsult többet a driver miatt is, ezt sem láttam viszont a legújabb címek esetében. Lehet én nézek be valamit, de ha végigolvastad a hozzászólást akkor láthatod hogy nem kötekedésnek ment és elismerem a munkátokat. De az nem bűn ha felhívom a figyelmet hogy más tesztelő oldalak teljesítményadatit sem árt megnézni, mert programonként változó melyik kártya az ideálisabb választás.
Egyébként szimpatikus kártya a 7790-es, talán ebből építhető fel jelenleg a legerősebb tényleg szinte hangtalan rendszer különösebb mókolások nélkül. Én már türelmetlen voltam kivárni, pedig lehet ez is elég lett volna nekem. Bár a tesztelt kártyánál nem tetszik az a némi zaj, de más gyártók talán leraknak az asztalra majd még halkabb megoldásokat.
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #119 üzenetére
Köszi!
Szóval 7W helyett 20W, ha több monitorral megy
MongolZ: 5770-el nekem is ez volt, de ahogy látom a helyzet nem változott. (Mivel nekem nem kell állandóan a több monitor, inkább kapcsolgattam, szerencsére Catalyst profilokkal egyszerű volt, de csak kényelmesebb lenne, ha nem kéne ezzel szórakozni.)
-
Szerencsére az a VTX 7850 referencia
Mert alapvetően nem sok jót hallok a VTX nem referencia megoldásairól.Más téma: azért a 128bit-es memória sávszélnél picit szélesebbre számítottam, azt hittem a legtöbb hozzászólás emiatt fog ide érkezni. Persze ha 256bit-est kapott volna, akkor a 7850 felé lett volna konkurens.
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest