Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Oliverda #195 üzenetére

Abban a tesztben az jött le nekem hogy 1920x1200-ban is gyengébb mint a 7850-es. A képjavítókat valóban nem néztem végig, igazából annyira nem izgat, azóta állítólag(nem ph! cikk, fórumbejegyzések) az amd gyorsult többet a driver miatt is, ezt sem láttam viszont a legújabb címek esetében. Lehet én nézek be valamit, de ha végigolvastad a hozzászólást akkor láthatod hogy nem kötekedésnek ment és elismerem a munkátokat. De az nem bűn ha felhívom a figyelmet hogy más tesztelő oldalak teljesítményadatit sem árt megnézni, mert programonként változó melyik kártya az ideálisabb választás.

Egyébként szimpatikus kártya a 7790-es, talán ebből építhető fel jelenleg a legerősebb tényleg szinte hangtalan rendszer különösebb mókolások nélkül. Én már türelmetlen voltam kivárni, pedig lehet ez is elég lett volna nekem. Bár a tesztelt kártyánál nem tetszik az a némi zaj, de más gyártók talán leraknak az asztalra majd még halkabb megoldásokat.

• Peat;)

veterán

válasz fsb1000 #155 üzenetére

Azt én sem értem hogy a gtx660 miért nem került be, hiszen a ph! tesztje alapján a 660-as még tunningolva is gyengébb kártya mint egy alap 7850-es, így ez következne a lépcsőben. Na jó gonosz voltam, lehet valóban át kéne gondolni a tesztprogramokat, hiszen csak erről van szó. Ugyanakkor az új programokat be is kellene szerezni stb. A cikkek így is minőségiek és tartalmaznak egy rakat infot. A tágabb körű teljesítményadatokat más portálon is össze lehet szedni, az érthető technikai leírásokat már sokkal kevésbé.

Új hozzászólás Aktív témák