- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #195 üzenetére
Abban a tesztben az jött le nekem hogy 1920x1200-ban is gyengébb mint a 7850-es. A képjavítókat valóban nem néztem végig, igazából annyira nem izgat, azóta állítólag(nem ph! cikk, fórumbejegyzések) az amd gyorsult többet a driver miatt is, ezt sem láttam viszont a legújabb címek esetében. Lehet én nézek be valamit, de ha végigolvastad a hozzászólást akkor láthatod hogy nem kötekedésnek ment és elismerem a munkátokat. De az nem bűn ha felhívom a figyelmet hogy más tesztelő oldalak teljesítményadatit sem árt megnézni, mert programonként változó melyik kártya az ideálisabb választás.
Egyébként szimpatikus kártya a 7790-es, talán ebből építhető fel jelenleg a legerősebb tényleg szinte hangtalan rendszer különösebb mókolások nélkül. Én már türelmetlen voltam kivárni, pedig lehet ez is elég lett volna nekem. Bár a tesztelt kártyánál nem tetszik az a némi zaj, de más gyártók talán leraknak az asztalra majd még halkabb megoldásokat.
-
Peat;)
veterán
Azt én sem értem hogy a gtx660 miért nem került be, hiszen a ph! tesztje alapján a 660-as még tunningolva is gyengébb kártya mint egy alap 7850-es, így ez következne a lépcsőben. Na jó gonosz voltam, lehet valóban át kéne gondolni a tesztprogramokat, hiszen csak erről van szó. Ugyanakkor az új programokat be is kellene szerezni stb. A cikkek így is minőségiek és tartalmaznak egy rakat infot. A tágabb körű teljesítményadatokat más portálon is össze lehet szedni, az érthető technikai leírásokat már sokkal kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- Jogász topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest