- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
swordfish85
csendes tag
válasz
Whit3Rav3n #285 üzenetére
Es erre mi a megoldas?
-
Angel1981
veterán
válasz
Whit3Rav3n #245 üzenetére
Ok, köszi, én is inkább erre hajlok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Whit3Rav3n #217 üzenetére
Összességében igen, de azt érdemes kiemelni, hogy ezek a kártyák tényleg Full HD fölé készültek, max AA-hoz. Ott már jobb a GTX 580. Az senkit sem fog érdekelni, hogy Full HD mellett és főleg alatt gyorsabb a HD 5970. Véleményünk szerint 100k fölött súlyozottan kell kezelni a magas felbontás melletti eredményeket. Szerintünk ... illetve merjük remélni
, hogy senki sem vesz 100k fölötti karit azért, hogy AA nélkül Full HD-ben játsszon.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Whit3Rav3n #200 üzenetére
Az van fent nálam is. Win reinstall is megvolt kártyacsere után, mégse jó.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Whit3Rav3n #116 üzenetére
Na most ez így ebben a formában hülyeség!
Mérd már le az i7-et 3,2-n és 4,2-n. Azután mi lesz a következtetésed?
Szar az i7 3,2-n ??? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Whit3Rav3n #74 üzenetére
Hagyjad
...amíg nekem nem volt cf-em én is baromi okos voltam.Aztán lett és rá is jöttem,hogy mit is tud az x4-x6 a CF-ben...csak az tudja igazán akinek volt szerencséje X4-X6 vs Intel összehasonlításra.A többi csak duma
Dózer:
-
Angel1981
veterán
válasz
Whit3Rav3n #13 üzenetére
Így van!
Egy minőségi tápból elég ide 600W-is, persze ha folyamatosan 70-90%-os kihasználtsággal megy, az az élettartamnak nem tesz jót.#43 rankesz: teljesen felesleges ebből 2-t, és még csak nem is igazán azért, mert nincs, ami kihasználja, hanem mert 2 GPU felett nagyon romlik a teljesítményskálázódás.
-
Zanik
addikt
válasz
Whit3Rav3n #74 üzenetére
Kicsit fura, hogy egy gyártót (AMD) vetsz össze egy konkrét processzorcsaláddal (i7). Bezzeg ha azt javasolnám, hogy konkrétan egy Phenom II X6 1100T-t cserélj le a gépedben egy 'Intel-re' (ami történetesen mondjuk egy Sandy Bridge-es Celeron), akkor nyilván te is hülyének néznél engem! Ha pontos akartál volna lenni, akkor úgy kellett volna írnod, hogy az Intel felsőkategóriás cpu családja (i7) játékoknál nagyobb teljesítmény elérésére képes, mint az AMD csúcs cpu-i.
-
wednesday
őstag
válasz
Whit3Rav3n #68 üzenetére
Ez a 25 vs 45 fps-es helyzet nem CPU limitnél jön ki. 30 alá esés VGA limitről szól már (kivéve persze ha vmi rém gyenge belépő szintű CPU-ról van szó, de lehet még ott se).
Ezek a nagyobb különbségek, ahogy néhány táblázatban is látszik, 70-80-100 fps értékeknél jön elő.
Az igaz, hogy egy erős CPU a CF, SLI konfigokat jobban kiszolgálja, de játszhatatlanságról (25fps) nincs szó egy kicsivel gyengébb CPU-nál se.
-
EkSYS
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #82 üzenetére
mindig mondtam hogy gagyik a radeonok
-
EkSYS
senior tag
válasz
Whit3Rav3n #74 üzenetére
mikor újítasz 6990 trióra?
-
joi29
őstag
válasz
Whit3Rav3n #68 üzenetére
Hőhe, óvasni kéne nem butaságot beszélni.
-
wednesday
őstag
válasz
Whit3Rav3n #46 üzenetére
Persze ez attól függ játékra van -e a gép vagy pontvadászatra. Azt nem vitatom, hogy magasabb FPS-t ki lehet mérni egy húzott i7-el egy olyan játéknál, ami nem eszi meg reggelire a VGA-t.
De ha csak a játék a lényeg akkor jó az AMD CPU. -
Tomcat
őstag
válasz
Whit3Rav3n #13 üzenetére
Most erre mégis mit mondjak? LOL?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Whit3Rav3n #28 üzenetére
Aha..
Gyo'. Valamennyivel úgyis többet fogyaszt, ha minősített ha nem, erre a legjobb bizonyíték a Brazos tesztje.. Pl. [link] Tápegység: Xigmatek NRP-HC1501 1500 W + ModeCom FEEL-350ATX 350 W
Ettől függetlenül kíváncsi lennék arra, hogy melyik táp bírná tovább, az amelyik pl. jelen esetben ~650W, és ~540-550W-vel terheled, vagy pl, egy 750-800W-s, és ugyan ennyivel terheled... Persze hosszútávon, nem egy teszt erejéig.
Nah de sztem ezt a részt hagyjuk, ne itt vitassuk meg...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Whit3Rav3n #20 üzenetére
Ez ok, de akkor, miért vannak a ~80 plus-os tápok, amik már jóknak számítanak?
A másik, Én akkor is azt vallom, hogy ~80% felett már nem terhelném a tápot.. De ez a saját véleményem.
-
joi29
őstag
válasz
Whit3Rav3n #13 üzenetére
Nem jók az AMD procik játékra ilyen kategóriában.
És ezt te honnét tudod? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Whit3Rav3n #16 üzenetére
Van 100%-os hatásfokkal rendelkező táp?
Hát Én kíváncsi lennék arra, hogy egy 650-es tápot hosszútávon megterhelsz ~650W felett, vajon meddig bírná. Lehet akármilyen minőségi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest