- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda #353 üzenetére
Éppen ezért lennék kíváncsi arra, hogy mi is történt valójában, s hogy a kártyák hány százalékát hívták vissza. De ez nem hiszem, hogy valaha is ki fog derülni.
Azt tudom, hogy a kihalt kártyák kérdése egy másik történet. Ezen tényleg felesleges idegeskedni. Kellemetlen, de előfordul az ilyen. (HDD-vel én is jártam már úgy, hogy a harmadik lett csak jó.)
Durvább minőségellenőrzés mellett nem ennyibe kerülne a cucc. -
törölt tag
-
Depression
veterán
válasz
Oliverda #253 üzenetére
Abu szerint 1-2 a forumba írt panasz nem releváns. Jön Gorneck 3500db-bal (x2), erre is azt mondod, hogy hát az végülis nem sok. Nekem ez azt jelenti szám szerint, hogy veszek egy kártyát, és minden egyes nap 10 éven keresztül visszaviszem kicseréltetni. Nekem ez már elég húzós.
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #253 üzenetére
Ez az összes raktárra küldött 5970 (abból már nem rossz szám szvsz főleg, hogy duplán számolhatod ami visszajött se jó)...és ez csak Acer...és igen megy a sumákolás hazudozás...mert egy ATI-AMD által elismert bugocskáról van szó, ami bármelyik gépen előjöhet...
Amúgy engem nem zavar, mert túl sok durva dolgot látok hónapokkal az előtt, hogy végleges állapotában a boltokba kerül...(NV cuccok)
Az 5770em is már túl van a garin...
Az se érdekel...
Belenyúltam...ez van.
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #246 üzenetére
3k vagy 3,5k karit vont tőlünk vissza a Sapphire (nem közvetlen ők a beszállítók, hanem egy másik cég)...reworkre...kaptak plusz ellenállást és új dátumot a karik (ATI-AMD elismete a hibát, ez alapján mondható új szériának/revnek is)...az első 2 kari ventije egész halk volt...a javítottak egytől egyig kotyogós ventivel rendelkeztek...mivel fontos megrendelés volt rájuk, volt nálunk belőlük 6db. Mind xar volt sajna.
Szoftveres hibák is voltak...gazdagon...
Az megint más kérdés, hogy a plusz ellenállás nem oldotta meg az eredeti problémát (restartnál az egyik gpu kiakad)...szal a számunkra előírt kvalifikációs folyamaton egy 5970 se ment át...de ez is valszeg egy olyan gond, mint a szürke halál...kicsi az esély, hogy belenyúlsz, de ha belenyúlsz szopsz. -
Ottoka
őstag
Mindegy, csináld csak, kilóg a lóláb...
Abu: nem tudom ellenőrizni amit neked mondtak, azt sem egyáltalán van e információd. Én csak annyit szeretnék, ha egy ilyen egyébként nagyon jó tesztbe bekerülnének azok a problémák ( zörgő ventik, komoly driver gondok, kártya halálok) amik előfordulnak. Mert bizony az nvidiás tesztekbe bekerülnek, lásd mikor a fermiről irtál: fogyaztás, melegedés gondok, lassú gyártás...
-
Ottoka
őstag
Te meg ugyan úgy kiragadtál pár boltot, ahol csak annyit irtak hogy rendelhető, rendelés előtt érdeklődjenek. Nézz meg más terméket, folyamatosan hozza mennyi van raktáron...
Azt elfogadom nem nagyon tartanak a polcon, de 3-4 hét.... és ez pár napja változott, mikor először irtam még rosszabb volt a helyzet, de mint mondtam ez ri/os véleménye is volt, aki folyamatosan kereste a karit.
A többi linket is nézd meg, hátha tudsz még kötözködni valamin.
Szép lassan szállingózik az új széria. Az első kör epic fault volt, talán most már jók jönnek....
És kérlek ne személyeskedj, már figyelmeztettek érte, az hogy én nem szaladik modihoz az egy dolog...
-
Ottoka
őstag
Lol, epic fault.
Nézd meg légyszi a Verfügbarkeit részt: bitte Anfrage, auf Anfrage, nicht lagernd,
Versandlager: 2-3 Wochen,
Wien 20: 2-3 Wochen
Wien 15: 2-3 Wochen
Linz: 2-3 Wochen
Salzburg: 2-3 Wochen
Graz: 2-3 Wochen
Klagenfurt: 2-3 Wochen
Villach: 2-3 Wochen
Innsbruck: 2-3 Wochen
Dornbirn: 2-3 Wochen
Zentrale Timelkam: 2-3 Wochen
Wels: 2-3 Wochenlieferbar in ca. 1-3 Wochen, derzeit nicht verfügbar(nem rendelhető), Shop: nicht lagernd
Köszi, a fordítás remélem menni fog.
Ja, sok helyen van, taps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest