- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #493 üzenetére
Jah..értem.
Akinek nem 5970 van a gépében az átlagember? Szted egy szaros VGA-tól lesz valaki több emberileg? Nagy gondok vannak a fejedben, ha ezt tényleg így gondolod.
Igazából akkor én a 4870 X2-vel nem is vagyok ember, mert az ember ott kezdődik ha megteheti a 150k 5970-et.Megtehetném anyagilag hogy veszek egy 5970-et, volt hogy 100-120k-ért vettem VGA-t (GTX295,4890 CF), de sosem vertem a nyálamat, ahogy te teszed ebben a topikban. Látom, hogy mi a fontos neked, mert ha megnézed, hány ember teszi aláírásba a konfigja adatait... Ebből is tisztán látszik, hogy akkor érzed magad nyeregben, ha a te "f@szod" a legnagyobb minden szinten, és akinek ennél kissebb van, az nem tekinthető embernek.
Senkit nem érdekel az anyagi helyzeted, ellenben ez egy fórum, ahol mindenki géptől függetlenül EMBERNEK számít, és nem a gépe és anyagi helyzete alapján ítéltetik.
Inkább ezt memorizáld, és ne "magas lóról" flegmázz azért mert te jobb gépet engedhetsz meg az átlagnál.Off vége., sorry mindenkitől, de e mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.
-
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #484 üzenetére
Aláírom, hogy a Stalker első része zseniális volt, 2x is végigtoltam, meg is van eredetiben. A 2. ill. a 3. rész pocsék lett, és ne mondd nekem, hogy csúcs gépen jól fut, mert amikor megvettem a Clear Sky-t, annyi szívás eddig még 1 játékkal sem volt mint avval. Akkora bug halmazt sikerült kiadni, hogy talán a legnagyobb blamázs a játékpiacon a Cryostasis-el együtt. Bár döngetheted a melled, hogy csúcs gép kell hozzá, furcsállom hogy egy GTX295+4,5Ghz proci+4Gb RAM miért nem tudott egyenletes fps értékeket produkálni. Olyan indokolatlan fps bezuhanásokat tapasztaltam hogy hiába ment normálisan, ha sokszor zuhant be 15fps-re. 4890 CF-el is néztem, ott is hasonló problémák voltak. Szóval az, ha a 2.-3. részt fikázzák teljesen jogos. Nincs optimalizálva és 3x erősebb cucc kell hozzá mint amit a látvány megkövetelne.
Oda vissza pofáveri látványban még a 2007-es Crysis is, jóval kissebb gépigénnyel.
Ezért van fikázva. -
zack
nagyúr
válasz
Dr. Akula #467 üzenetére
Van akinek ez tetszik, van akinek az. Ezt el kell fogadni.
De ahogy vélekedsz, és lefikázod azokat a játékokat, amik a múltban ill. közel múltban sikert arattak, ezzel csak magadat blamálod.A HL2 etalon volt, igen. A Crysis akkorát "durrant" 2007-ben, hogy Stalker akkorát sosem fog. Aztán jött Warhead ami sokáig az eladási top listák élén volt. De persze lehet, hogy neked nem tetszik, csak ne fikázd ezeket a remekműveket, mert emberek milliói gondolják másképpen mint te.
-
zack
nagyúr
Sajnos...
Van róla infód hogy a 2 nyákos GTX295 és az egy nyákos rev.2-es között mi a különbség a belsőt tekintve? Azt tudom hogy a rev.2 nincs HDMI port, módosult a hűtés is, de a teljesítmény is gondolom változott valamennyit.
Mivel a Fermi rohadt drága lesz, lehet beszámíttatom a 4890-et egy rev.2-es 295-be. Úgyis csak Crysis-hoz kell. -
zack
nagyúr
válasz
robyeger #381 üzenetére
Miért ne változna a terhelés single módhoz képest?
Példa...míg single módban úgy van optimalizálva a játék hogy a robbanások és effektek száma be legyen határolva, addig multiban 1 időben akár 6-10 robbanást és füstöt is meg kell jelenítenie a VGA-nak, és ebben még nincs benne a látótávolságban mozgó többi harci egység pl. gyalogság VTol, Heli se...
Főleg egy akkora multiplayer map-en mint a Battleground. -
zack
nagyúr
Tény hogy lehetett volna jobban is optimalizálni, de ha megnézed látványilag, teljesen indokolt a gépigény. A mai napig sincs, még csak megközelítőleg se, olyan játék ami ezt a grafikai szintet tudná, holott a Crysis1 2007-es játék.
Csodát pedig senki sem tud véghezvinni, és egyértelműen látszik, hogy nem akart kompromisszumokat kötni a CryTek semmiben se.
-
zack
nagyúr
válasz
robyeger #376 üzenetére
Jelen pillanatban ott tartunk technikailag, hogy egy 5970 is kevésnek bizonyulna (1920x1200 DX10 very high pl. 8xAA-val) egy Crysis Wars - Battleground map-en 20-30 résztvevős ütközetnél. Tudom, mert a 4890 CF min fps is sokszor bezuhant 25 alá még AA nélkül is, úgy hogy single player-ben hasított mint állat 4x-8xAA-val is. Sajnos én csak ezt tolom pc-n, mert minden másra van XBox360. Ez már csak az én pechem, hogy pont azzal játszom, ami már 2-3 éve a leggépigényesebb játéknak számít.
Ha netán 30" monitort fogok venni, oda meg aztán még az 5970 is kevés lesz, legalább is very high-ban biztos nem fog menni.
-
zack
nagyúr
"5970 2,3-szor gyorsabb, mint a HD 4890, legalábbis 1920x1200-as és 2560x1600-as felbontásokban egy csúcskonfiguráció részeként"
Az 5970 létjogosultságával azért lennének fenntartásaim...
Mivel volt 4890 CF-em, tudom, hogy 95-100% körüli a skálázódása. Ha ezt vesszük alapul, és azt, hogy a jelenlegi DX11 játékok felhozatala karcsú, akkor egy 4890 CF ami a cikkből kiindulva, és a CF skálázódást figyelembe véve 30-35% gyengébb mint az 5970, viszont árban csak 80-90k, szemben a kb. 160k-val, sokkal jobb vétel is lehet akár (még mindig)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest