- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Depression #277 üzenetére
Amiről én beszélek az kb olyan mint a szürke halál...konfig függő és sokkal ritkább bug...ettől még lehet venni a karit, mert elég kicsi az esélye, hogy ebbe a hibába futsz, ha mégis majd az OSre fogod...
Nálunk nem ment át a kvalifikációs folyamaton az 5970...ez van, de ettől még gyártunk ilyen konfigokat elég rendesen.
Igazából én csak azé szóltam bele ebbe az egészbe, mert egyesek szerint nincs frissebb rev, pedig van csak nincs nagydobra verve...legalábbis nálam egy ellenállás beépítése/cseréje annak tűnik. -
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #253 üzenetére
Ez az összes raktárra küldött 5970 (abból már nem rossz szám szvsz főleg, hogy duplán számolhatod ami visszajött se jó)...és ez csak Acer...és igen megy a sumákolás hazudozás...mert egy ATI-AMD által elismert bugocskáról van szó, ami bármelyik gépen előjöhet...
Amúgy engem nem zavar, mert túl sok durva dolgot látok hónapokkal az előtt, hogy végleges állapotában a boltokba kerül...(NV cuccok)
Az 5770em is már túl van a garin...
Az se érdekel...
Belenyúltam...ez van.
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #246 üzenetére
3k vagy 3,5k karit vont tőlünk vissza a Sapphire (nem közvetlen ők a beszállítók, hanem egy másik cég)...reworkre...kaptak plusz ellenállást és új dátumot a karik (ATI-AMD elismete a hibát, ez alapján mondható új szériának/revnek is)...az első 2 kari ventije egész halk volt...a javítottak egytől egyig kotyogós ventivel rendelkeztek...mivel fontos megrendelés volt rájuk, volt nálunk belőlük 6db. Mind xar volt sajna.
Szoftveres hibák is voltak...gazdagon...
Az megint más kérdés, hogy a plusz ellenállás nem oldotta meg az eredeti problémát (restartnál az egyik gpu kiakad)...szal a számunkra előírt kvalifikációs folyamaton egy 5970 se ment át...de ez is valszeg egy olyan gond, mint a szürke halál...kicsi az esély, hogy belenyúlsz, de ha belenyúlsz szopsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest