- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Üdv.
Látom, hogy mi a fontos neked, mert ha megnézed, hány ember teszi aláírásba a konfigja adatait...
Ehhez kapcsolódóan csak annyit kérnék, hogy ne általánosítsunk már.
Nekem is ott van, de csak azért mert ha valakiktől segítséget kérsz, akkor 90%, hogy kérik a konfigod leírását az adatlapodat meg lusták megnézni.Nekem konkrétan ezért van kinn a konfigom aláírásban, vagy azért mert mint most el akarom adni.
Na jó nem szóltam...
Üdv.
-
Dr. Akula
félisten
5970 az átlag? Nem. Akkor meg miről beszélsz? Az "akkor én a 4870 X2-vel nem is vagyok ember" című műsort meg kár erőltetni, ez a te fantáziád, én ilyet nem mondtam.
Szerintem fuss neki a topiknak mégegyszer, mert láthtatóan fogalmad sincs miből indult ki az egész, csak vagdalkozol. A téma még mindig az hogy lehetséges-e rendesen futtatni a Stalkert vagy sem. Lehet. Akkor meg? Vagy neked mindegy mi a téma, csak kötözködhess?
-
Dr. Akula
félisten
De mondom, mert nekem jól fut. Clear Skyhoz kell egy 4870x2 (8800gtx kevés neki), COP-ot még nem raktam fel, de gondolom az 5970-et egyáltalán nem hatja meg. Mivel saját szememmel tapasztalom a tényeket, ezért nyilván nem hiszem el az ellenkezőjét. Nálad vmi user error van. Talán megérett már a win reinstall. Nekem a GTA4-el volt fps problémám (5970-en se ment 25 fölé), reinstall után érdekes mód vagy 10x annyi lett hirtelen. Vajon mitől...
A Crysis nem szebb nála, mondjuk sokkal nem is rondább. Egyáltalán nem estem hasra tőle. Ahogy az iPhonetól se esik hasra senki aki látott már valódi PDA-t, mégis azt hypeolják.
A Stalker fikázás ezért egyáltalán nem jogos, inkább csak egy műbalhé azoknak akik még a 21. században is radeon 9600-zal próbálkoznak, vagy lusták a teleszemetelt windowsukat rendbe rakni. Pozitív példa van, tehát nem lehetetlen, csak akarni kell.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GTX 295 revízióját csak az olcsóbb gyártás miatt végezte el az NV. Az első rev-nél volt egy fix veszteségkeret, és annyit gyártottak, amennyi ebbe belefért. A második rev-nél már eleve drágábban jelent meg, mint az első rev, abből sem gyártottak sokat. A HDMI-n kívül nincs más gyakorlati különbség.
-
robyeger
addikt
Elsőként ha multiban te vagy a "szerver", oda CPU és memória kell gazdagon, a GPU terhelés nem változik a single módhoz képest. Majd ha szoftveresen beköszönt a direct compute korszak, akkor a VGA is részesülhet a multi terheléséből. Én se becsülöm le a PCs Crysis-t, korszakalkotó grafikát hozott, persze ennek ára is van. Személy szerint nem is tartom sokra a jelenlegi konzolok grafikai képességeit, talán a következő generáció lehet PC game gyilkos...
Játékban már réginek számít a Crysis, de erőforrást kivánó gémekből van azért utánpótlás:
Stalker: Call of Pripyat, Battleforge, Arma II, stb... -
Corsa1
tag
1. nem 160k az 5970. nézz szét.
2. 5770cf-el tökéletesen fut minden full hdban dx11en és olcsobb mint egy 4890cf.de mondhatnám azt is hogy 5870el van egy árban és teljesitményben a 4890cf. és lám van dx11 és még csak plusz pénzbe sem kerül.
3. stalker, dirt2, avsp3, bad company2 stb stb azért nem az alig van jo dx11 game kategoriába tartoznak.és ugye még csak feb vége van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest