Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Ezek szerint? Tehát szerinted....
Amiről Gorneck beszélt annak nem sok (konkrétan semmi) köze van a teljesen megdöglött kártyákhoz.
Depression:
Több százezres vagy milliós nagyságrendnél pár ezer az nudli. Bármennyire is nehéz elhinni de HDD-kből, alaplapokból, (stb.) is bőven megdöglik ennyi.
Nekem ez azt jelenti szám szerint, hogy veszek egy kártyát, és minden egyes nap 10 éven keresztül visszaviszem kicseréltetni. Nekem ez már elég húzós.
-
Oliverda
titán
Értem. Akkor tehát elvileg az egész komplett általad elsőnek hívott 5970 széria hibás. Amennyiben ez igaz akkor miért nem romlott el az összes? Ha elromlott az összes akkor ebből miért nem lett botrány és miért nem tudnak róla az üzletek? Valamint arról hallottál-e már hogy, bizonyos alkatrészeknél kiadnak különböző későbbi revíziókat? Alaplapoknál, VGA-knál, HDD-knél meg még sok minden másnál is. Tudod ilyenkor az esetlegesen befutott hibás modellek alapján apróbb módosításokat végeznek az újabb revízión, amit sok esetben nem is lehet első látásra észrevenni. Az esetleges típus hibákat megpróbálják orvosolni. Tehát ebben megint nincs semmi új és semmi rendkívüli. Ergo nem bizonyít sok mindent, max csak annyit, hogy ez sem egy tökéletes termék mint még a többi hasonló számtech cucc 99.99 százaléka.
-
04ahgy
nagyúr
Hozzánk még egy HD5970-est sem hoztak vissza, és összesen 2db HD5870-est, amióta megjelent. Az egyik a zöldpöttyös, a másik meg szürkehalálos. Utólag kiderült, mindkettő driverprobléma...
Nem keveset adunk pedig el.
HD5770 azért egy-kettő jövöget, de nagy része tesztekben nem hibázik, csak szoftveres, vagy beállítási hibájuk van.
HD5750 sem igazán van sok, egyetlen, amit tömegében hordanak vissza, az az első generációs Gigabyte HD5750 1GB.
HGyu
-
lsc
nagyúr
Erről az ati tehet hogy nálunk így működik a gari ? Ráadásul mint írod a club3d jól működik .
Neked is, ez a topic az 5970-ről szól/na, de igazad van, beleírhatták volna a tesztbe hogy náluk az 5970 ventije nem zörgött de az 5870 topicban olvastak ilyet. Amennyiben szerinted ezt így kellett volna akkor csak gratulálni tudok. A szürkehalál topicban meg nem egyszer leírta abu hogy nem az itteni fórumokra kellett volna irkálni hanem az amd-nek, egy-két hibás kártya miatt Te sem állítanál neki mérnököket a hibakeresésnek és javításnak. Akinek gond volt a kártyával biztosan rossz volt, de lehet várni is egy kicsit, ha meg nem akkor garanciában tudtommal mindenkinek rendezték a kártyát. -
Mobi28
tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Fermit még nem is teszteltük. A fogyasztásra és a melegedésre vonatkozó információkat a Cooler Master és a Thermaltake mondta. Ez szerintem eléggé hiteles forrás. A lassú gyártás teljesen világos. Maga az NV is megerősítette, hogy az első félévben hiány lesz a 40 nm-es chipekből. A TSMC problémáiről is tudunk.
A tesztben minden benne van. Írtunk a tesztkártya hangjáról is. Nem halt meg a teszt közben a kártyánk, és a játékoknál volt egy-két probléma aktív 8xAA-nál. Ez is benne van a tesztben.
A szükehalálról külön hírben számoltunk be. [link] Írtunk a hotfix meghajtóról is. [link] Sőt megírtuk azt is, hogy a 10.2-es meghajtó javítja a problémát a referencia Radeonokon.[link] -
lsc
nagyúr
A tesztben egy valószínűleg driver gond meg lett említve /mindkét oldalon/, ha nem zörgött a venti azt miért írják ? Hogy hallottak ilyenről ? Ettől komolyabb lett volna a teszt ?
Elég komolytalan vagy, de ha nem akarod megérteni amit abu ír akkor nem is fogod.
Az előbb rákerestem az 5970 topicban a "zörög" szóra, rajtad kívül szinte senki sem említi, akkor ezzel akarod alátámasztani a véleményed ?A "szürkehalálos" téma is nem kicsit fel volt fújva, mióta kijött a javítás nem is nagyon találkozni a topicokban vele.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Továbbra sem érted. A kereskedők ellent mondanak a te információidnak. Hogyan írjam meg ezt egy hírben? Kire hivatkozzak? Rád vagy a kereskedőkre?
tome.jr: Szerinted nekem nincsenek ismerőseim a hazai piacon? Nem ismeretlen embereket kérdezek meg. Van olyan is, akivel régen együtt dolgoztam.
Figyelj te is láttad mi volt a HD 4850-nél és a GTX 280-nál. Egy csomóan panaszkodtak a fórumban, hogy garira ment a rossz kártyája. Ehhez képest gyakorlatilag semmi probléma nem volt a termékekkel. Most ezek után azt várjátok, hogy két ember kedvéért írjak egy hírt úgy, hogy az információknak minden általam kereskedő/ismerős kereskedő ellentmond? -
Oliverda
titán
Nálam a 14 Tage még 2 hét de lehet hogy ahonnan az "epic fault" jött ott ez már 3-4 hét.
Az általad első szériának hívott első szállítmányok esetében is hasonló volt a felállás. Jó lenne megérteni hogy ebből a kártyából egy jó darabig még nem fogsz látni minden polcon egyet.
Az "új széria" meg gondolom Andersen legújabb mesekönyvének az alcíme.
-
priti
addikt
Nem érted a lényeget, ez a legjobb VGA a piacon.
Ha a kereskedő akinek az az érdeke, hogy vásárolj nem mondja azt, hogy ne vásárolj, akkor nincs szar széria, hát már hogy lenne, hát már csak megmondanák, most az nekik miért jobb, hogy levásárolhatod a több mint százezret náluk, ha nem kéred a cserét? Látod veled van a baj. Nem érted a lényeget.
-
Oliverda
titán
"Ausztria, több bolt listájában keres: [link] még listába sincs"
Ott vannak a listákban.
Nur auf Bestellung verfügbar , Muss für Sie bestellt werden-bitte anfragen ! , Artikel bestellt! Bitte Online- Verfügbarkeitsabfrage verwenden
Az hogy te kiragadtál egy boltot és bemásoltad hogy ők hogy állnak az még nem jelent semmit. Amúgy meg mit kell azon annyit vergődni, hogy egy ilyen kaliberű kártya nem áll halomban minden bolt polcán? Nem tömegtermék, nem éri meg raktáron tartani mert viszonylag keveset vesznek belőle. Ellenben ha hirtelen csökkentik az árát akkor az adott üzlet szép nagyot bukhat rajta.
Epic faultról én még nem hallottam, fail lesz az. Legközelebb inkább németül írd hátha az jobban megy.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem érted a lényeget. A kereskedők visszajelzés sokkal erősebb, mint pár emberé a fórumon, akinek problémája volt. Amíg nincs valami hihető forrás erről, addig nem tudunk erre támaszkodni.
Ugyanezt eljátszottuk anno a GeForce GTX 280-nál, hogy sorra döglöttek meg. Kaptam is üziket róla, hogy írjam meg. De, kire hivatkozzak, amikor a kereskedők ugyanúgy mást mondtak, mint az a pár ember a fórumon, aki problémákról beszélt? A HD 4850 is szériahibásnak volt kikiáltva, és hogy sorra döglik mind, erre egy felmérésben 3% alatti volt a meghibásodási arány. Remélem érted mire gondolok, egyszerűen hiteles forrás nélkül, a fórumos mondandóktól teljesen eltérő visszajelzésekkel nem lehet ilyet leírni.Egon: Ezek az adatok a piackutatóktól vannak. Globális információ, minden céget beleértve.
Sajnos nem mérnek 200 dollár felett nagyobb bontásban, mert már a 7% is eléggé csekély. Lehet, hogy neked van igazad a pár tízezerrel. Nagyon nehéz ezt így megbecsülni. A gyártók meg nem adnak ki ilyen információkat. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Kire hivatkozzunk amikor egy ilyet leírunk? Én egy csomó kereskedőt megkérdeztem és mind azt mondta, hogy semmi probléma. Van két ellentétes információ. A tied és a kereskedőké. Ezzel a helyzettel mit kezdenél?
Egon: Tudok neked pontos adatokat adni árszintekre lebontva a 2009Q4-es időszakról. De számszerűsítve nincs infóm.
A diszkrét kártyák eladásainak a 66%-a 100 dollár alatti kategóriában történt. 27% a 100 és 200 dollár közötti szegmensben és 7% a 200 dollár feletti részen.
Egy jó negyedévben 100-120 millió GPU-t szállítanak le, melynek 60-65%-a integrált. A fenti százalékok, így 35-45 millió kártyára vonatkoznak negyedévente. Ha becsülni kellene, akkor negyedévente százezres nagyságrendet mondanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest