- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Johnny Cage #304 üzenetére
Lehet igazad van elnézést,akkor én írtam nem jól érthetően,és persze mindig lessz mind 2 oldalon ember
De persze itt vagyok és olvastam a teszetet,ettöl föggetlenül mert érdekelt,várok várok hátha
-
válasz
Fecogame #300 üzenetére
Ne értsétek félre,nekem tetszenek az ATI kártyái,tudom hogy nagyon jók,és hogy árban simán jobbak mint az NVidia.De én nem tartom tartosnak öket,ha veszek egy kártyát,általába újan veszem hoszabb időre,és itt a félsz az ATI -tól,vagy 3 évig használtam ATI kártyákat, ez alatt nem akarok hazudni,de vagy 5 zsír új ártya ment tönkre. Mindegyiknek ugyan az lett a hibája,színes csikos lett a képe.Több konfigom is volt ez idő alatt szóval nem azzal volt a baj.Na az utolsónál váltottam NVidára azota ha kártyát veszek,nem azért teszem mert behalt,hanem mert nagyobb kell.Ennyi a lényege.Igaz ez régen volt még a 9600pro stb idejéből,de akkor is kialakult,bennem egy félsz az ATI-al szemben holott már lehet rég jók,vagy épp én fogtam ki az összes hibás kártyájukat
Még most is van egy X1300pro -m dobozában az volt az utolsó az is persze ugyanazzal a hibával
R
-
válasz
Johnny Cage #298 üzenetére
De te azt honnan tudod hogy nekem mi a véleményem?vagy miért is az? nem előítélet,,,,vélemény!!!! Nem ugyan az
Én mindig megjártam az ATI kártyáimmal,Szóval nem alaptalan,de persze akkor is csak egy vélemény
-
Jó teszt,le a kalappal az ATI elött hogy majdnem utolérte a 2 gpu-s gtx295
De én akkor is NVidia Párti maradok,valahogy nem bizom az ATI kártyákban.Persze ez csak egy vélemény. Ja és a pénzre visszatérve,tényleg összelehet szedegetni a lóvét,ja és nem kell 5 hónapot várni sem,mert addigra olcsóbb lessz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest