- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
-
Picco
addikt
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Silenzio #499 üzenetére
nem vallom be
ugyanis én mindig nézem, everest fut folyamatosan a g15 -öm lcd jén
és 4magosom van, amit pont a GTA4 miatt szereztem be használtan, kiváló vétel volt alig fizettem rá a 8200 esre. Azt viszont nem igazán értem hogy hogy lehet proci limites valami ami nem is hajtja meg a procit rendesen
Közben meg azt látom hogy GPU terhelés 90-100%
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silenzio #391 üzenetére
"Pár hétig, míg ki nem kött a 8800 GT, a lejgjobb ár-érték arányú VGA volt a piacon, mert simán hozta az XT teljesítményét. Partiban volt a 3870-essel is"
Most nem akarok kötekedni, de amikor kijött a 8800GT a 3870-et elpicsázta rendesen, nem egyenlő szinten voltak/vannak, azóta lehet kisebb a szakadék a drivereknek köszönhetően. Én éppen ezért vettem GT-t, mert olcsóbb volt mint a 70-es és jobb, akkor még a radeonok voltak hátrányba, rá fél évre jött a 4000-es széria és gyakorlatilag azzal kerültek fölénybe.
-
priti
addikt
válasz
Silenzio #395 üzenetére
Igen én is érzem hogy nem mindenki tudja/akarja ilyen közérthető szintre konvertálni az egyébként szakmai dolgokat. Értem én hogy a dx11-es konzol kifejezés mint olyan hülyeség, de szerintem érthetőbb, mint elmerülni abban, hogy min kéne változtatni ahhoz, hogy egy konzol több legyen annál, mint amit most tud. Én azt látom, hogy nem jó a játékgyártóknak ha a pc versenyelőnybe kerül a konzolokkal szemben, így viszont senkinek nem érdeke a dx-ek tudásának kihasználása, a dx10-el is ez volt a gond, és nem látom a racionalitást abban, hogy ez a dx11-el másképpen lesz. (persze itt a grafikára gondolok)
-
-
Pala
veterán
válasz
Silenzio #275 üzenetére
"Mellesleg a 8800 GTX sem volt gyorsabb annak idején, mint két 7950-es csúcsmodell."
Helyesen: Kb. szarrá verte már az első tesztekben / első driverekkel is. Kivéve 1-2 ritka esetben.
(Érdekes, a fenti dolgot már leírták páran, holott bárki visszanézheti a netes teszteket - akár a PH!-n is - hogy nem így volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- E-roller topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest