- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silenzio #391 üzenetére
"Pár hétig, míg ki nem kött a 8800 GT, a lejgjobb ár-érték arányú VGA volt a piacon, mert simán hozta az XT teljesítményét. Partiban volt a 3870-essel is"
Most nem akarok kötekedni, de amikor kijött a 8800GT a 3870-et elpicsázta rendesen, nem egyenlő szinten voltak/vannak, azóta lehet kisebb a szakadék a drivereknek köszönhetően. Én éppen ezért vettem GT-t, mert olcsóbb volt mint a 70-es és jobb, akkor még a radeonok voltak hátrányba, rá fél évre jött a 4000-es széria és gyakorlatilag azzal kerültek fölénybe.
-
BalaNce87
addikt
Jó cucc ez a kártya csak hát az ára, már csak azért is sok mert a 4890 kb fele annyiba kerül és közel sem fele annyival tud kevesebbet, de itt szerintem mindenki a 5850-re lesz kíváncsi annak most így több értelmét látom, ez a kártya meg azoknak való akik mindig az újat akarják, mert új. Igaz ott a DX11 az 5000-esek mellett, de hát szerintem még korai, pláne megvenni, ennek úgy 1-2 éven belül lesz értelme, mivel addigra lesz jó pár DX11-es játék, vagy lehet az lesz mint a 10.1-el azt lesz belőle 4 kb
A Physx meg tényleg vicc kategória, azthittem az én kártyámon azért működőképes lesz, de a gőz totál szétlassítja max 20 fps-em lesz, de úgy alapból 20 fps-el csökken a sebesség miatta, a Mirrors Edge-ben nem volt vele probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest