- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso2
őstag
Várj avval az olcsósággal,most kezd kibontakozni az Amd is árakkal... a másik topcban írják,hogy a 5750 is 40 felett van már... valahol verdesi az 50 k-t szerintem vanahol a 5850 drágulni fog az 56k-hoz képest. személyszerint nekem is nagyon jó az 1 g-s 870-esem pár hónapig még..
-
Silenzio
addikt
Nem jó a link amit beküldtél.
Kihagytam valamit. Amikor kijött a 3870, legfeljebb 5-10%-kal volt gyorsabb a 2900xt-nél, de sok helyen még lomhább is volt valamelyest. Amiben fejlődtek: dx10.1 támogatás, kisebb csíkszélesség, optimalizált felépítés.
Érdekes módon az új kártya generációváltása mind meg tud felelni a fentieknek, de most teljesítményben az előző generációs, 2 kártyás rendszerekkel verseng az új jövevény, mindezt úgy, hogy a driverek is kiforratlanok. Szerintem ez így normális, így elfogadható, így jó, mégis pampognak egy csomóan, mert ostoba módon bedőltek a hype-nak/NV fanok és végre van mibe kapaszkodniuk hogy oltogathassák az ellentábort/rendkívül naiv, oktondi módon hisznek egy tisztességes, szavahihető globális kapitalizmusban. Nonszensz. Mellesleg a 8800 GTX sem volt gyorsabb annak idején, mint két 7950-es csúcsmodell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest