Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Silenzio #499 üzenetére
nem vallom be
ugyanis én mindig nézem, everest fut folyamatosan a g15 -öm lcd jén
és 4magosom van, amit pont a GTA4 miatt szereztem be használtan, kiváló vétel volt alig fizettem rá a 8200 esre. Azt viszont nem igazán értem hogy hogy lehet proci limites valami ami nem is hajtja meg a procit rendesen
Közben meg azt látom hogy GPU terhelés 90-100%
-
BemAnyó
senior tag
Mi búbánat az a PCIe 2.1 ? hallott róla már valaki ? én semmilyen infót se találtam ....
-
BemAnyó
senior tag
Hááát kihajtsa é ? vágy nöm hajtsa ki ?
Ha szükséged van rá vedd meg jó lesz , néz meg egy pár tesztet , ez a proci limites dolog szerintem marhaság, vagy legalábbis túl van énekelve, nekem pl eddig a messze a legnagyobb proci (alap 2,6 on) kihasználtságom (jelenlegi kártyámmal ) 60% volt GTA4 alatt, persze min fps - nél egy picit számit a + mhz, de szerintem akinek van egy akármilyen 2 vagy többmagos proci ami megy 3ghz vagy felett annak totál felesleges most arra költenie, már ha játékra kell, inkább vga ra kell gyúrni az többet hoz a konyhára, már ha kell -
BemAnyó
senior tag
Miért kell így kardoskodni
Jelenleg az 5870 árban és teljesítményben jobb mint az NV csúcskártyája tudásban meg pláne. A driverek meg igen valószínű hogy mélyítik még a szakadékot mivel az most még eléggé beta (hotfix). Kíváncsian várom az NV üdvöskéjét mit fog erre lépni, bár úgy tűnik ők egy picit más irányt vettek fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest