Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Nvidia kártyájának DX11-es teljesítménye várhatóan lassabb lesz mint az ATI-é, mivel bizonyos dolgok csak szoftveres emulációval lesznek megoldva. Ezért az Nvidiának már akkor sem lesz érdeke DX11-es játékokat pénzelni, ha már lesz azzal "kompatibilis" GPU-ja.
DX11-re viszont azért éri meg fejleszteni, mert az ilyen játékok mindenféle módosítás nélékül fognak futni DX10 és DX9 alatt is, tehát a fejlesztőknek nem lesz semmi pluszmunkájuk vele. DX10-nél viszont nem ez volt a helyzet, ott gyakorlatilag kétszer annyi időbe került volna a grafikus engine fejlesztés, ha tényleg teljesen ki akarták volna használni a DX10-et, mert az nem futott volna DX9-en.
-
Sasal1ty
tag
Oké. Figy én max 25 öt költök vga ra mert ugyis szar lesz egy időután , másrészt nemvagyok eleresztve anyagilag hogy gépre költsem a pénzem ugyanis sok más dolog is van a gépen kívül. Ezt majd egy idő után vagy belátja valaki vagy nem, én inkább a szeretteimbe költök 90 et hogy boldogok legyenek nem pedig egy tárgyba ami élettelen csak arra jó hogy megmond nekem akkor is jobb van a tiednél és játsz rajta. Én is szoktam játszani de mivel linuxot használok nemsok játékkal tudok de amivel igen arra bőven elég egy 9600gt még ma is. De lehet túl komolyan veszem az életet
[link] ezis egy felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest