Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Azt honnét veszitek, mármint úgy értem, hogy milyen forrásból, hogy az nv dx11-ben lasabb lesz?
Milyen bizonyos dolgokról van szó? A tesszeláció kivételével, ahol ugye annyi a különbség, hogy nem egy direkt erre a célra készült "egység" végzi a munkát, hanem a szabadon felhasználható csuda magok dolgoznak, milyen emuláció van még?
Elég érdekes dolog ez, és szerintem addig nem is tudunk érdemlegeset mondani, amíg össze nem lehet mérni őket valós alkalmazásokban. A feltételek 1/3-a már teljesült. Mostmár csak dx11-es játékok, és dx11-es nv kari kell.
DX11-re érdemes lesz majd fejleszteni, az igaz, viszont én úgy olvastam, hogy minimális hardverkövetelménye a dx10-es vasak lesznek. 7900GTX-el, vagy x1950xt-vel maj nem lehet már operálni ezen a téren.
-
Dany007
veterán
Jah, valamit én is hallottam erről. Asszem Katt777 mondta egy VGA topicban.
De most mi ez már megint?
Az Ati kijött a Dx11-es kártyával, az NV meg ennyire lemaradt ilyen téren? Vagy ki akarják használni a Dx10-et? Egyáltalán ki van az már használva rendesen? Mert ha elterjed ez a Dx11, amire szerintem még várni kell, akkor az NV-nek nagyon bele kell húznia... Most olvastam v.hol, hogy az új kártyái megjelenése jövő januárra tolódott.. :s Kezdek én is elpártolni az Nvidiától... De még van pár évem az új VGA-ig... : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest