Új hozzászólás Aktív témák
-
Her
csendes tag
Igazad van. De ezt lehet innen is meg onnan is nézni.
A fogyasztás mérséklése dicséretes,de én sokkal többre számítottam teljesítmény területén .
Nem látom azt a hihetetlen áttörést. Mint ahogy te is írtad minden meg van duplázva ,tehát leegyszerűsítve megoldották azt ,hogy egyetlen magba belepasziroztak kettőt.
Így mondhatnánk ,hogy teljesítményben az előző generáció egykártyás megoldásaival nem is korrekt az összehasonlítás. Egy két gpu-s megoldással összehasonlítva viszont nincs számottevő előnye. Én azt gondoltam az előzetes híreket olvasva,hogy valami nagyon nagyot alkottak. És ahogy olvasom a híreket,a közép kategóriás szériák,kb azt tudják majd amit a mostaniak. Kicsivel biztos jobbak lesznek,de itt sem látom azt a nagy fejlődést.
A DX11 meg jelen pillanatban érdektelen,majd talán egy év múlva de addig is sok minden változhat. Na mindegy is,végeredményben nekem tök mindegy ,szerintem az egész egy nagy parasztvakítás.Bár a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest