- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
Volt 3db nF4U, 2db nF4SLI és egy nF4SLIx32 lapom, kicsit mellément a beszólásod hiszi a piszi, akkor nem ezt mondanád
olyat mondani h nem tudja mérni a hőmérsékletet
[link]ilyen a hűtője sztem nincs rajta borda, mindegy nem túl zajos
igen kár volt, én is abba szeretném hagyni, eddig és ne tovább!
mackósajt épp h neked adtam igazat
thrawn: biztos van rajta hőmérő, vagy megnézi az időjárásjelentést és ha kánikula van nagyobb adatot ad meg? vagy mi?ez képtelenség
-
Bundás22
őstag
válasz
Mackósajt #60 üzenetére
lehet h nem túl pontos, de ha 28 fokot mond akkor valszeg nem 50 a valóságban,
van benne hőmérő, elég racionális amiket ír(télen hidegebb, a nagyobb videokari jobban "fűti", nyáron melegebb, házventi nélkül picit melegebb..stb), hülyeség h nincsen hőmérője, thrawn
mackósajtnak van igaza, lehet h nem pontos de tuti van mérője, thrawn inkább hallgasson ezügyben, látszik hogy távolról sem látott A8n-et
-
Bundás22
őstag
igen persze érdekes amikor kivettem alóla a videokártyát és csökkent a házhőmérséklet, akkor a chip hőmeréséklete is csökkent, amikor tél van a chip is hidegebb
kizárt h ne tudná mérni mekkora hülyeség, nem is volt ilyen lapod neked seén se osztom az észt a Suzuki tulajok-nak mivel nincs Suzukim, ez kábé ilyen
-
Bundás22
őstag
[I]Ha passzív borda helyett inkább ventit használsz, gratulálok..gyári megoldás leszarom halk és hűvös
A hőmérsékletről pedig bárki számára nyílvánvaló hogy hibás.mások is ilyen eredményeket kapnak, mit okoskodsz, nyilvánvaló h nincs igazad
Egy 25W körül disszipáló chip nem deltaT=5°on fog üzemelni.van rajta egy venti
Az RD580 9Wot fogyaszt, emellett 2x16xPCIe sávot nyújt.lehet viszont hányszor is került többe? van nforce4 sli
A vinyókezelés nyűgjeit nem 1 vinyóval fogod megtapasztalni.
Hagyjuk, kár volt kifejteni..az aláírásod továbbra is kamukár volt kifejteni ezt a féligazságot egyetértek
ez az egész kamu, egy szava sem igaz
osztod az észt titokban kicserélnénk a lapodad eggyel sz*rabbra 3 hónapig fel se tűnne ha nem nézegetnéd az everestet, nincs jelentősége hogy milyen lapod van és milyen chiped, alig van eltérés, a tesztben le lett írva amit linkeltem hogy fasza kis chip, olcsó és jó nem halok bele, látható h kortársainál jobb a tesztben, előbb olvasd el utána okoskodj -
Bundás22
őstag
válasz
[CS]Blade2 #45 üzenetére
most perpill 29 fok és a szoba 21 fokos kábé
nálunk nincs akkora melegség
25 fokos akkor volt amikor nem fűtötte alulról a radeon sis videókártyával amin még passziv borda sincs
ez gagyi duma másnak is ennyi, nem az én hőmérőm sz*r -
Bundás22
őstag
borda nélküli ventivel igen a chipen simán van egy venti semmi bordával, aktív hűtés
miért ezt honnan veszed? Honnan tudod h rossz a hőmérőm? Vagy az nvidia csalafinta hőmérőt tett bele? Ugyanmár! Lári-fári
nekem egy winyóm van és azt faxán kezeli és abszolút elégedett vok vele az A8n-e pedig árához képest nagyon jó, semmi gond nincsen vele
miben volt felüdülés? 28 fok helyett 26 fokos volt? 2X olyan gyors lett a géped? nem értem hisz teljesítményben nem az alaplap számít sőt semmit se dob rajta ha kicseréled
#42: kevesebbet fogyaszt hát ja lehet, ha az én gépem alaplapját kicserélnék egy deluxe alaplapra , amíg meg nem nézed az everestet észre sem veszed
zárt gépben persze
-
Bundás22
őstag
válasz
#65675776 #27 üzenetére
[link]
1.nálam borda nélküli ventivel tunningolva(+20%) 27 fok átlagban, passzívan is elmegy
2.semmi baj nincs vele RaiD-et is csinálhatnék ha akarnék, igazából tökmindegy nem ezen múlik a teljesítmény vagy igen?bár ha visszalapozol a linken leveri a kortársait ez a fos
idézet flesstől:
A tesztek után elég egyértelmű, hogy az nForce4-re nem igazán lehet rosszat mondani.
Te jobban benne vagy a témában, mi az a lemezalrendszer? -
Bundás22
őstag
miért 3850 X2 512 rammal racionális lenne 60K-ért és verné a 88GTS 512-est
lehetne a 3870X2-es nyákja csak nem válogatott chippekkel kevesebb+olcsóbb ramokkal, talán kisebb hűtővel(kicsi fejlesztési költség)
ha az R670-es chip úgyis olyan olcsónem is kéne r700
csak vicc, de ha kiadnak ilyesmit vennék egyet
még mindig nem AllAMDs a géped, nFos chipes a lapodhagyjál már ezzel AMD CPU+GPU ami számít, egyébként az nforce4 ultra rohadtul nem fos
-
Bundás22
őstag
3850 x2 nem lesz?
720 mhz-es gpu-val olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest