- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem olvastam végig és nagyon off, de tisztán látás végett leírnám:
A8N-E, A8N SLI, stb lapokon NINCS mérve a chipset hőmérséklete. Alaplapi hőmérséklet gyanánt máshol van mérés. Egyszeűen megbizonyosodhatsz erről, ha leállítod a ventit, és láthatod, hogy nem változik a hőmérséklet. Innentől kezdve ne nyugodj meg a 29 fokoddal, inkább tapogasd meg kézzel milyen meleg, meg fogsz lepődniElnézést, hogy tovább offoltam az offot, csak speciel ilyen kísérletet végeztem ilyen lappal
-
Speed®
titán
" hiszi a piszi, akkor nem ezt mondanád" Okosabb vagy mint egy ötödikes?
"olyat mondani h nem tudja mérni a hőmérsékletet ez b@romság"
Az a baromság, hogy valóban nem tudja. De a tiéd tudja, nyugi
"ilyen a hűtője sztem nincs rajta borda" Szerintem meg rossz a szemedHallod, félelmetes manus vagy, besírtam, egyszer sörözhetnénk,@MSN .
Majd egyeztetünk időpontot és szerzek egy kamerát, hogy láthassalak.Squirrel
Nagyjából biztonságos, ha valami légáram jut rá a ház elején befújó ventitől.
De hosszútávon egy HR-05SLI beszerzésével oldanám meg a gondot.
Gondolom nem szívesen látnád megdegelve a jó kis lapodat..Viszont tényleg legyen vége az OFFnak, már gáz
-
Mackósajt
senior tag
Még egy utolsó off, aztán úgyis megyek aludni.
Bundás: ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Én általánosságban beszéltem az alaplapi hőmérők megbízhatatlanságáról. Semmit nem állítottam konkrétan arról, hogy az A8N mér e egyáltalán egy bizonyos hőmérsékletet. Nem ismerem a nevezett alaplapot. Csak felhívtam a figyelmed, hogy ezekben az alaplapi hőmérőkben _sokszor_ nem lehet megbízni. (Nem A8N specifikus.)
Jó éjt, és elnézést a topic szétoffolásáért.
-
Thrawn
félisten
Én itt befejeztem.
Képtelen vagy utánaolvasni, azt állítod, sosem volt ilyen lapom és csak hülyeségeket írogatok. A nyilvánvaló tévedésed sem vagy képes beismerni, mert be kellene ha utánaolvastál volna. Igen volt ilyen lapom és hála az égnek bedöglött még garanciaidőn belül. Ha jelen lettél volna mikor utánajártunk mit is mér az a bizonyos chipset hőfok, most nem tetéznéd a baromságaidat. De nem csak itt hinted el a sületlenségeid, hanem máshol is. Elkeserítőps: Nekem full AMD-s gépem van
ps2: A Thrawn nagy té, mivel egy név
ps3: Az A8N-E-nek kétféle chipsethűtője volt, az első reven 8000-et forgott a venti a másodikon 5000-et. Dehát ezt úgyis tudod igaz?
/ignore -
Speed®
titán
Látszik, hogy mennyire sötét gyalog szinten mozogsz (legyint). Volt 3db nF4U, 2db nF4SLI és egy nF4SLIx32 lapom, kicsit mellément a beszólásod ;p
Az A8N-SLI első revjén 8000, a másodikon 6000rpmes chipsetventi figyelt.
Az A8N-E lehet, hogy 5000rpmen megy, de hogy halk, azt nem állítanám..
Amúgy kíváncsi lennék arra, hogy miként alakítottad only-ventissé a hűtőt."persze okosodni, elolvasni a tesztet képtelen vagy, ha nem értesz hozzá ne írj"
Tesztolvasás helyett inkább a saját és mások tapasztalataira hagyatkozom és ez alapján alkotok véleményt valamiről. De igazad lehet, nem értek hozzá, sőt, hogy jövök én ahhoz, hogy kételkedjek benned. Hiszen BundásaZzIsten"thrawn inkább hallgasson ezügyben, látszik hogy távolról sem látott A8n-et"
Ezzel befejeztem az OFFolást, további jó szórakozást mindenkinek -
Mackósajt
senior tag
-
-
Speed®
titán
"borda nélküli ventivel" Nem fordítva inkább?
A hőmérséklete pedig biztos lehetsz benne, hogy nem annyi, csak annyit mutat. Volt nekem is nF4U lapom.
Vinyókezelés terén az RD580 chipes A8R32 nekem kész felüdülés volt anno.
Ha lesz lehetőséged, próbáld ki, enyhén más kategória mint az A8N-E.
Szerencsére ma már az akkori 50ks lapok is 10k körül kaphatók..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest