- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakudoshi
tag
Uff, na erre még nem is reagáltam:
"deee azért azok Fizikusok, Asztrofizikusok, asztrobiológusok voltak"
Azért mert fizikus, vagy asztrobiológus, még ugyanúgy tévedhet. Ez, hogy azért "hiszünk el" nekik bizonyos dolgokat, mert ők a "tudósok", ezt úgy hívják, hogy tekintély-elv.
A tudományban az ilyesminek helye nincs. Csakis az ellenőrizhető, kísérletekkel igazolható/cáfolható dolgok azok, amik számítanak. Nem pedig az, hogy ki-mit-hogyan magyaráz.
Ez egy nagyon fontos dolog, ezért is emelném ki külön!!!
-
Hakudoshi
tag
Nos, a tudásom nekem se valami nagy
, viszont azt a keveset, ami van, azokból a könyvekből szereztem (többek közt), amelyeknek a címét pár poszttal fentebb közöltem.
Tudom, egyik-másik nehezen beszerezhető, de próbáld meg (biztos van felétek is könyvtár
), mert azokban nem fogsz csalódni!
Ja, és attól, hogy valaki tudós, az még nem jelenti, hogy automatikusan pártatlan tájékoztatást is el lehet tőle várni, mert 1.: A tudós is ember
2.: Valamiből élnie is kell (Pl. Kepler is gyártott horoszkópokat, - pedig ő volt az, aki a bolygómozgás törvényeinek felfedezésével végérvényesen porrá zúzta az asztrológiát - mert az hozta a pénzt, nem pedig a kutatásai...
)
Szóval ezért is jó, ha az ember minél több forrásból meríti a tudását, mert így az esetleg előforduló blődségek kiküszöbölhetőek!
-peace-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest