- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, van benne info, de altalanossagban eleg megbizhatatlan. Tehat ne nagyon tamaszkodj ra, mert olyan, mintha Magyarorszagon a Blikk cikkei alapjan akarnal kepben lenni a napi politikaval kapcsolatban. Lehetseges, de egy vegletekig leegyszerusitett kepet kapsz -- es sok esetben a felinformacio rosszabb, mint a semmi. Szerintem.
-
válasz
Kassadin #313 üzenetére
Metrot en is olvastam mar parszor, ahogy Evening Standardot is. Az ingyenes magazinok kozott itt a City AM mondhato viszonylag jonak egyebkent.
Sunt viszont nem vagyok hajlando a kezembe fogni, otthon sem olvastam se Borsot, se Blikket. (Es a Sun sokkal lejjebb van mindkettonel.)
-
válasz
Kassadin #311 üzenetére
Az. A wikipedia meglehetosen pontos leirasa szerint:
"The newspaper was designed to be read in 20 minutes. The features section contains a mix of articles on travel, homes, style, health and so on, as well as extensive arts coverage and entertainment listings."
Az utazas, haztartas, divat, egeszseg az jellemzoen bulvarkontent, tekintve hogy az egvilagon barmit le lehet irni (tipikusan: ki kivel jar a celebek kozul, milyen ruhat hord (divat), milyen dietat kovet epp (egeszseg), hol nyaralt (utazas) es milyen gadgetet (tech) vett a hazaba (haztartas)).
Egyszeruen nem tartalmaz hasznalhato informaciot, mas baj nincs vele.
(De nem alpari, mint pl. a Sun.).
-
Na nehogy abban ne ertsunk egyet, h az Evening Standard meg a Metro nem szar bulvarlap
.
Pont ugyanaz, mint otthon. Nagyreszt bulvarcikkek, meg egy par kozeleti, ami ugyanaz a szinvonal, mint otthon a negyedhasabos velemenycikk a Blikk meg a Metro (az uj neve nem jut eszembe) oldalain.Arra, hogy elusd vele az idot a metron, persze oke. De akkor mar vihetnel konyvet is.
-
Nem rad gondoltam konkretan, hanem arra, amit lentebb, altalanossagban irtal arrol, hogy ket minimalberes kenyelmesen megelhet Londonban. Nalunk se lesz drama, ha a jobbik felem nem dolgozik, de ugye nem errol volt szo
. Azt akartam mondani, hogy havi 1800 font Londonban nem jelent kenyelmes megelhetest egy komplett csalad szamara.
-
válasz
Motion_Blur #130 üzenetére
F*szsag, a normalis magyarok itt is normalisak, otthon is van egy csomo hulye. Olyan tarsasagod van, amit talalsz/valasztasz magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest