- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Kb 30 féle konvertert próbáltam már,ebből nemtudom mennyit,de elég sokat az 1 magoson....A sony vegast azt 1 magoson nem próbáltam,de ott már szerintem a Ram is akadály lett volna...
Tény,h lehetnek majd programok melyek csak 2 magra lesznek irva,mármint androidon belül,de nem csak emiatt érdemes 2 magos telefont venni,hanem a már emlitett több dolog egyszerre futtatása miatt is.... -
jooker82
nagyúr
Igen és rá irtad a konvertálást......konvertálni 1 magos géppel is lehet...nade mellette minden más meghal...Emléxem a legelső laptopomon...1magos....egy erősebb convertálásnál egy weblapot nemtudtam megnyitni....és itt jött utána a 2 magos gépem...mely más egyébben nem sokkal volt erősebb,de a konvertálás mellett nyugodtan netezhettem, filmezhettem,v játszhattam...
A 2 mag szerintem erre való....
A 2x-em 1080p-be vesz fel és játszik le szinte mindent.... Tehát,ha a 2.2 nem használná ki a 2 magot,akkor lesem játszani az 1080 p-t....v fel se venne...az állitásod szerint...
Én nem a te véleményed akarom piszkálni...de sokan szerintem nemis igazán tudják mit takar a 2 mag....csak megrögzöttségből irják,h nem használja ki...vagy mert épp nekik nincs olyan telójuk... -
jooker82
nagyúr
Nade várj...Nem én szoktam azt állitani,h " jelenleg a 2 magnak semmi értelme egy telefonban,mivel semmi nem használja ki...majd a 3.0-tól lesz értelme"
Akkor ezt mért irják...??
olvass bele a Melyik okostelefont vegyek c topicba és ezerszer leirták,aki 2 magos telefonra pályázik...h nincs értelme....
A kérdésem tehát a következő...(.hátha megért már végre valaki):
A 3.0 android után mivel lesz több értelme a 2 magnak???? -
jooker82
nagyúr
Na és ebből mi derül ki?? hogy 2,v több komoly program is szépen fut egymás mellett....
Mintahogyan a 2x-emen is ha 18 program van megnyitva is lehet gyorsan netezni,v fullHD videót nézni.... Akkor valahol csak kihasználja a 2 magot.....nyilván telefonra nem lesz Sony vegas....De jelenleg nincs olyan program játék élő háttérkép v egyéb cucc,mely megtudná izzasztani a 2x-em...videoszerkesztéssel foglalkozom,ugyh gondolom nem gondoltad komolyan a konvertálós dolgot....
-
tome.jr
addikt
Tudom, hogy alul lehet feszelni a procit nem erre gondoltam hanem, hogy a 2,5 Ghz-hez lényegesen nagyobb fesz kell mint mondjuk az 1 Ghz-hez. Ugyanolyan kijelzőméret méret mellett pl. a 2 mag 1 Ghz vs. 4 mag 2,5 Ghz esetében utóbbinál valószínű a processzor fog többet zabálni nem pedig a kijelző. 2,5 Ghz-et nem tudsz úgy alulfeszelni mint ami elég az 1 Ghz-hez.
15115: Ok, de most én 2,5 Ghz-ről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest