- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Nxn908xxx #57 üzenetére
"Ha azokat a magokat lekapcsolná, amiket nem használ, akkor max. 2 mag dolgozna, de az is csak játéknál, ill. videónál!
sztem.
"
Azért én gyanítom, hogy egy ilyen mobil prociban van valamiféle táp kapuzás (ez ennek a neve?) ami igyekszik minimalizálni a nem használt egységek (pl. mag) energiafogyasztását. És akkor lehet, hogy amikor feleslegesen van ott az +3 mag, akkor nem is fogyaszt a CPU jelentősen többet többet ahhoz képest mint ha csak 1 magos lenne. Viszont ha valaminek épp 4 vagy több szál kellene, akkor ott van rá a 4 mag, és hamarabb kész lesz. A kérdésem meg az volt, hogy ez a mag lekapcsolás mennyire hatékony ezeknél. Akiknek nem tetszik a sok mag az akku idő miatt, azoknak ezt elvileg tudniuk kéne...
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
majd ha egy netbookban ellebecol a droid 30 orat, a max 10 helyett, akkor szerintem ertelmet nyer szamodra is.
meg akkor mivel perpill nem tamogatja a 2 magot a dorid, akkor alljon meg a fejlodes, mert neked eleg az 1 v. 2?
nemmuszaj megvenni, szerintem senki sem fog pitsztolyt szoritani a fejedhez ha 1 vagy 2 magos telot veszel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest