- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Jaja, aranyos kis játék, nekem nosztalgia volt ez is, fogalmam sincs, hogy ugye sok éve hogy került rá a 486-osomra. Szerintem már nem a 286 volt az, mert emlékszem, hogy legalább(!) 16/256 színben játszott.
A Párom mondjuk ógott-mógott, honnan kellene tudni hogy van dinamit, meg mik a billentyűkombók.De úgy látszik ez is olyan akkor mint a biciklizés, benne maradnak az ember ujjaiban.
-
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Ja, tényleg, az első (4.) BRSZKámon láttam is, hogy milyen jópofa gyereknek való..
-
puttputt
őstag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Azaz.
Jó kis nosztalgia volt az is. Nem tudom hogy terjed el anno.., mindenesetre nagy híre volt, annak ellenére hogy tulajdonképp inkább reklám.
-
puttputt
őstag
válasz
quailstorm #7 üzenetére
Az is igaz.. Meg végül is van annyira korrekt-kulturált baráti közeg hogy szólhat aki rég vár, nem hiszem hogy lepattintanák. Vagy épp lehet csoportosan is, plusz én ld. figyeltem hogy nem járkálnak-e körülöttem sokan, vagy olyanok akik már leülnének. Egész belefeledkeztünk Párommal abba a macis-dinamitosba, de gyorsan átadtam egy közelgő kisfiúnak a terepet, szerencsére feltűnt.
-
quailstorm
nagyúr
Nem tartom jó ötletnek. Így is az volt a bajom, hogy alig tudtam kipróbálni a gépeket. Főleg, ahol nincsenek emlékek és azt sem tudom hogy kell használni. 386-os gépen kezdtem és Macből is max OS9 van itthon, de nem nagyon használtam.
Szóval adott esetben kellhet a sok idő, ha valakit egy adott gép érdekel.
-
puttputt
őstag
Na, jól hangzik!
Egyébként még az ugrott be, hogy lehetne egy minimum "becsületkasszás" időlimit minden gépnél. Magyarán ld. egyszerre 10 percnél többet senki ne töltsön 1 helyen. Kivétel ha pl. 15 perces LAN meccs van, az más nyilván..., de az sem 2-3 órás.
Magamon is észrevettem, hogy leragadtam 1-1 gépnél akár 20 percre is, amit már magam is sokalltam..., szóval lehetne valami szabály erre. -
puttputt
őstag
Lehet ebben valami, bár azért így is tartogatott némi kihívást a joy miatt.
A Space Commander-ben, amit 2 gépen is lepróbáltam, mert régen nagyon jó voltam, most azoknál teljesítettem a leggyalázatosabbul.
Egy játékot hiányoltam, de lehet nem vettem észre.. A Breakout-ot. Kicsit hasonló szisztéma (talán programozásilag is) mint a Starship, de a design miatt a joy ott inkább segíthetett volna a csúszkálásban. Mivel ott nem lett volna alapból akadály, vagyis védősánc.Amúgy gondolkodtam, lehet az Észkerék is azért lett "defektes", esett "verembe", mert esetleg kevés volt neki a kraft. 486-osomon volt anno talán telepítve, ott nem produkált ilyet. Szóval lehet már menet közben elszállt valahogy, vagy a memória, vagy más miatt a "megfejtés", de a végéig húzta, hősies küzdelmek után fagyott ki. Mindenesetre kicsit tényleg olyan paradox hangulata volt, mintha azt üzente volna a "memóriája": "Nincs benne mássalhangzó, se magánhangzó, ezerszer mondtam, milyen szenilisek vagytok! De mi is a megfejtés? Nem emlékszem..."
Bizony, akarja úgy, aztán viszlát, legkésőbb jövőre!
-
A TVC-n aktiválni kellett volna a turbó módot, úgy már nagyobb kihívás a játék. Jövőre, ha minden jól megy és tervező is úgy akarja, akkor a TVC-n is négy játékos ritkíthatja majd egymást és ha hozza, akkor a párját.
-
puttputt
őstag
Vagy valami konyha-sarok
Nem feltétlen a ROM főzésre/processzor égetésre gondolok.
Persze, az igazat megvallva, a mi esetünk tényleg azért volt könnyebb, mert ő is eléggé feloldódott, ld. Amőbában a gépet szerintem többször verte meg mint az összes többi próbálkozó együttvéve, alig tudtam elimádkozni előle, mondván, ne ragadjunk már le a 3. gépnél.
A linkelt észkerekest is együtt játszottuk ki, azaz hoztuk össze ezt a vicces videó kontentet. Amúgy néhány játékhoz, ezekhez a gépekhez tényleg kell türelem, az Észkeréknél a kollega azt mondta, "majd fél óra múlva visszajövök megnézni, hol tartotok".
Amúgy igen, komolyabbra fordítva, lehetne valami "szürke zóna" azoknak, akik kicsit elfáradtak, beszélgetni akarnak, vagy inkább csak kísérő szerepben vannak.
A gyereksarok valóban kihasználatlannak tűnt, mármint csak 1 színezőt láttam kicsit lepróbálva, a többség inkább megtalálta a helyét a gépek mögött. Lehet a családok is úgy voltak vele, hogy a túl kicsiknek a gyereksarok még sok lett volna, a nagyobbak meg már nem voltak ott el annyira.
-
hege8888
aktív tag
Köszi az élménybeszámolót, az tényleg felmerült a kiállításon, hogy hogy legyen a gyereksarok.. Illetve tovább vittük a fonalat, hogy általában a gyerekek előbb-utóbb találnak valamit, (főleg, hogy most már volt konzol is) ami tetszik nekik, és leköti őket, inkább a gyengébb nemnek kellene "asszonytároló" sarok, program, valami, hogy ne szenvedésként éljék meg azt a 3-4 órát, míg a "zuram" kiretrózza magát.
Bár dícséretükre legyen mondva, idén akit láttam hölgy(ek)et, többségében azok is játszottak egy kicsit, vagy lelkesen bíztatták a gyerekeket/párjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Rég jelentkeztem, pláne itt... Volt mindenféle, főleg munkaügy, ami ebben hátráltatott.De végre-végre eljutottam az...
- Milyen TV-t vegyek?
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Microsoft Excel topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest