- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Jaja, aranyos kis játék, nekem nosztalgia volt ez is, fogalmam sincs, hogy ugye sok éve hogy került rá a 486-osomra. Szerintem már nem a 286 volt az, mert emlékszem, hogy legalább(!) 16/256 színben játszott.
A Párom mondjuk ógott-mógott, honnan kellene tudni hogy van dinamit, meg mik a billentyűkombók.De úgy látszik ez is olyan akkor mint a biciklizés, benne maradnak az ember ujjaiban.
-
puttputt
őstag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Azaz.
Jó kis nosztalgia volt az is. Nem tudom hogy terjed el anno.., mindenesetre nagy híre volt, annak ellenére hogy tulajdonképp inkább reklám.
-
puttputt
őstag
válasz
quailstorm #7 üzenetére
Az is igaz.. Meg végül is van annyira korrekt-kulturált baráti közeg hogy szólhat aki rég vár, nem hiszem hogy lepattintanák. Vagy épp lehet csoportosan is, plusz én ld. figyeltem hogy nem járkálnak-e körülöttem sokan, vagy olyanok akik már leülnének. Egész belefeledkeztünk Párommal abba a macis-dinamitosba, de gyorsan átadtam egy közelgő kisfiúnak a terepet, szerencsére feltűnt.
-
puttputt
őstag
Na, jól hangzik!
Egyébként még az ugrott be, hogy lehetne egy minimum "becsületkasszás" időlimit minden gépnél. Magyarán ld. egyszerre 10 percnél többet senki ne töltsön 1 helyen. Kivétel ha pl. 15 perces LAN meccs van, az más nyilván..., de az sem 2-3 órás.
Magamon is észrevettem, hogy leragadtam 1-1 gépnél akár 20 percre is, amit már magam is sokalltam..., szóval lehetne valami szabály erre. -
puttputt
őstag
Lehet ebben valami, bár azért így is tartogatott némi kihívást a joy miatt.
A Space Commander-ben, amit 2 gépen is lepróbáltam, mert régen nagyon jó voltam, most azoknál teljesítettem a leggyalázatosabbul.
Egy játékot hiányoltam, de lehet nem vettem észre.. A Breakout-ot. Kicsit hasonló szisztéma (talán programozásilag is) mint a Starship, de a design miatt a joy ott inkább segíthetett volna a csúszkálásban. Mivel ott nem lett volna alapból akadály, vagyis védősánc.Amúgy gondolkodtam, lehet az Észkerék is azért lett "defektes", esett "verembe", mert esetleg kevés volt neki a kraft. 486-osomon volt anno talán telepítve, ott nem produkált ilyet. Szóval lehet már menet közben elszállt valahogy, vagy a memória, vagy más miatt a "megfejtés", de a végéig húzta, hősies küzdelmek után fagyott ki. Mindenesetre kicsit tényleg olyan paradox hangulata volt, mintha azt üzente volna a "memóriája": "Nincs benne mássalhangzó, se magánhangzó, ezerszer mondtam, milyen szenilisek vagytok! De mi is a megfejtés? Nem emlékszem..."
Bizony, akarja úgy, aztán viszlát, legkésőbb jövőre!
-
puttputt
őstag
Vagy valami konyha-sarok
Nem feltétlen a ROM főzésre/processzor égetésre gondolok.
Persze, az igazat megvallva, a mi esetünk tényleg azért volt könnyebb, mert ő is eléggé feloldódott, ld. Amőbában a gépet szerintem többször verte meg mint az összes többi próbálkozó együttvéve, alig tudtam elimádkozni előle, mondván, ne ragadjunk már le a 3. gépnél.
A linkelt észkerekest is együtt játszottuk ki, azaz hoztuk össze ezt a vicces videó kontentet. Amúgy néhány játékhoz, ezekhez a gépekhez tényleg kell türelem, az Észkeréknél a kollega azt mondta, "majd fél óra múlva visszajövök megnézni, hol tartotok".
Amúgy igen, komolyabbra fordítva, lehetne valami "szürke zóna" azoknak, akik kicsit elfáradtak, beszélgetni akarnak, vagy inkább csak kísérő szerepben vannak.
A gyereksarok valóban kihasználatlannak tűnt, mármint csak 1 színezőt láttam kicsit lepróbálva, a többség inkább megtalálta a helyét a gépek mögött. Lehet a családok is úgy voltak vele, hogy a túl kicsiknek a gyereksarok még sok lett volna, a nagyobbak meg már nem voltak ott el annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest